Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте,

Първо да уточня няколко неща. Става въпрос за ПЪРВИ етаж на 5 етажна кооперация, която е предвидена за отопление на газ с отделни газови котил във всеки апартамент, над мен са се нанесли само още едни съседи на 4ти етаж. Съответно отводнението на комина се намира в моя имот (понеже е на първи етаж).
Забелязах, че когато пусна да работи моят котел след известно време започва да се чува капчукане вътре в комина. Понеже отводнението е изведено от комина към канализацията на моя апартамент през тръба (вижте снимката - бялата тръба излизаща от стената: Изображение ) вчера някак успя да пробие покрай тръбата и намокри мазилкатa.
Въпросът ми е, понеже наблюдавам, че проблемът го НЯМА, когато моят котел НЕ работи според вас проблем на моят етаж ли е (евентуално разместена тръба за отводнение или неправилно свързване на котела към кумина) ? Или е възможно да има някакво спукване на горните етажи и от там стича при мен?

Благодаря предварително :)

Тема "Теч от отводнението на общия комин на газов котел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: