Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Petko kiryakov - напреднал
Здравейте , търся камина за вграждане на пелети . Колебая се и не знам какво да избера въпреки не голямото наличие на пазара ! Ще отоплявам 85м2 с външна изолация фибран 5см , тавани с каменна вата 5см ,и фибран 1 см на пода и пвц дограма 5 камерна . Само да вметна живея в неотопляема сграда ! Ще бъда благодарен за съвет ! :?:
jabata - специалист
Ако ще е вградена, тогава вече избора малко намалява. Но въпреки всичко има разлини производители, но при всичките цените едва ли ще ти харесат (около 5-6 к) по груби спомени.
Но съвет от мене, само не си взимай Прити.
Тц тц това прити май няма да излезе сполучливо и вие сте с негативно мнение към тях . Доста недоволни се събраха ! Цената му е страхотна но за сметка на качеството явно !
jabata - специалист
От всико което съм видял до момента, за прити мога да кажа само евтини камини за масовия потребител. Преди 2 години, във фирмения магазин на Прити в София, неможаха да ми кажат нито дума за пелетните им камини и котли. Самите собственици, които са и търговци на великата фирма прити неможаха да ми кажат нито дума за горелката и софтуера и, прави си сметка. Иначе на вид са ги докарали, това няма съмнение.
И понеже камината за вграждане е всичко друго но не и евтина, затова казвам бягай надалече от това.
jabata написа:
От всико което съм видял до момента, за прити мога да кажа само евтини камини за масовия потребител. Преди 2 години, във фирмения магазин на Прити в София, неможаха да ми кажат нито дума за пелетните им камини и котли. Самите собственици, които са и търговци на великата фирма прити неможаха да ми кажат нито дума за горелката и софтуера и, прави си сметка. Иначе на вид са ги докарали, това няма съмнение.
И понеже камината за вграждане е всичко друго но не и евтина, затова казвам бягай надалече от това.
в интерес на истината аз ходих директно в завода на прити срещах се с конструктор думите му бяха доста добри за камината каза че в началото имали проблем с шнековете и били ги изтеглили от пазара и отстранили проблема електрониката била изцяло италянска всичко било взаимствано от италянски модел камина , но никога не съм взимал това мнение за надеждно . и все пак много ми харесва , знам че ще сгреша ако я купя ... но някак си много пари са ми 9000 лв за италянска . ако някои има опит да сподели нещо за тези камини?
ky-kyy - майстор
Явно чакаш, някой да ти каже, да я купиш, таз пуста камина :-D Викаш, да поеме отговорноста, че ти самия не смееш.....Няма лошо....
Аз ще ти го кажа, ве - Взимай я, на своя отговорност :) :supz:
Hidrogen - напреднал
Явно чакаш, някой да ти каже, да я купиш, таз пуста камина :-D Викаш, да поеме отговорноста, че ти самия не смееш.....Няма лошо....
Аз ще ти го кажа, ве - Взимай я, на своя отговорност :)

Грешно си го разбрал.
Целта е друга,но с нетърпение чакам да видя колко шарана ще се хванат.
Hidrogen написа:
Аз ще ти го кажа, ве - Взимай я, на своя отговорност :)

Грешно си го разбрал.
Целта е друга,но с нетърпение чакам да видя колко шарана ще се хванат.
Целта ми е да взема правилно решение! Колебая се между котел и камина за вграждане ? Везните накланят към котела !

Тема "Съвет за камина за вграждане на пелети !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: