Най - вълнуващия въпрос зимно време.
yancho_lud - специалист
Здравейте попадат ми 2-ва алуминиеви радиатора, но до сега не съм виждал такива и за това питам тук. Някои ползва ли такива радиатори, как им е топлоотдаването и някои знае ли колко киловата са? Единият е 12 ребра с височина 600мм., а другият е 14 ребра с височина 500 мм.
Изображение
yancho_lud - специалист
Никой ли не е виждал такъв радиатор?
filmatoplo - майстор
Виждал съм -веднъж ходих по обява 1 човек ги продаваше ,не ги купих понеже ми се видяха странни и не бели .Мисля че са български ведомствено производство , навремето имаше и такава бг алуминиева дограма ,мощността им сигурно е от порядъка на 140-170 вата за глидер , ако се захрани с 75-80 градуса вода :? .
yancho_lud - специалист
Мерси за инфото, ако някои друг знае нещо за тези радиатори нека да сподели моля.
naskov - майстор
Радиаторите са българско производство, стара технология. Протекът ли -трудно се оправят. За да се смени някоя гарнитура в средата, трябва да се разкачат всичките ребра.
yancho_lud - специалист
Благодаря, направо се разколебах да ги вземам.
А случайно някои дали няма някакви алуминиеви или панелни радиатори за продан.
LazarGanev - "Велик майстор"
А бе ако са 5-6 лв/ребро - надувай ги за проба от водопровода и ги взимай, ако няма проблеми. За повече пари не си струва.
miroki - майстор
Здравейте имам няколко подобни радиатора и единични и двойни, като този на снимката. По-рано ми бяха сложени в апартамента за парното. Но не знам колко киловата са. Някой знае ли как да им определя киловатите. Имат ли някъде инициали? Ако имате подобни споделете.

Прикачен файл

100853950_1_171x132_radiator-traben-gr-plovdiv.jpg
100853950_1_171x132_radiator-traben-gr-plovdiv.jpg (7.75 KиБ) Видяна 1129 пъти

Тема "питане за радиатор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: