Колеги някой знае ли на какви цени работят майсторите на парна.Намерих човек,който ми иска 1000лв.за инсталиране на пелетна камина и 5-6 радиатора... Нормално ли е за работата 1000 лв.Много ми се виждат. 

nikito_sv написа:Колеги някой знае ли на какви цени работят майсторите на парна.Намерих човек,който ми иска 1000лв.за инсталиране на пелетна камина и 5-6 радиатора... Нормално ли е за работата 1000 лв.Много ми се виждат.Преди преврата на 10-ти ноември 1989 год. като влезеш в магазина една и съща стока струваше едни и същи пари. Хора, които продаваха стока, която струваше примерно пет лева, а я продаваха за 10 лева се наричаха спекуланти, а тяхната дейност се определяше като спекула.
plamen6703 написа:...Доста сбъркана представа имаш и за спекулата и за пазарната икономика...
След преврата думата спекула беше заменена с думата пазарна икономика и стана рай за спекулата...и спекулантите.
...
Hoвoceлckи написа:Така де - живеем в пазарна икономика. Търсиш други, искаш ясни оферти. Питаш за договор, гаранция, референции ... Аз лично избягвам да казвам дори и ориентировъчна цена докато не видя на място за какво става дума. И това, вярвай ми, изобщо не е просто прищявка!Знаеш ли колко малко хора разсъждават като теб и колко много хора се възплзват от такива, които не разсъждават като теб!
Отделно е въпросът дали ще го прави законна фирма (плащаща куп налози) даваща гаранция или някой си Пешо, който ти дава само един телефонен номер.
Жоро_Георгиев написа:... Аз в момента имам проблем с гаранционна система изградена от уж реномирана фирма преди по - малко от две година.Мой приятел в Германия ми е разправял, че там има нещо като борса...
Жоро_Георгиев написа:От друга страна ако работата е извършена от лицензирана фирма и има гаранционен срок, не е ясно какви главоболия ще имаш ако нещо се случи. По добре да не се налага да се възползваш от гаранцията. Аз в момента имам проблем с гаранционна система изградена от уж реномирана фирма преди по - малко от две година.Какво да каже човек ... кофти е у нас (дали обаче само у нас е така ...)
torbalan написа:Изпълнителите си предлагат услугите, а клиентите пишат отзиви...Точно другата част на форума е такава
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: