Най - вълнуващия въпрос зимно време.
lxndr - напреднал
От няколко дни съм с пелетна камина Бурнит 25kw, чета тук из форумите как да направя по оптимална камината си.
Струва ми се ,че разхода ми е малко висок ,а времето сега е топло ,а и камината е натоварена едва на 50% мощност.
Чета тук някакви цифри ,стойности ,които се променят за по оптимален режим .Инсталатора не успя май да си свърши работата напълно.
Ако има някой от тук присъстващите от Варна и областта да помогнат на място ,плащам си мастрафа.... :supz:
andro440 - майстор
lxndr написа:
От няколко дни съм с пелетна камина Бурнит 25kw, чета тук из форумите как да направя по оптимална камината си.
Струва ми се ,че разхода ми е малко висок ,а времето сега е топло ,а и камината е натоварена едва на 50% мощност.
Чета тук някакви цифри ,стойности ,които се променят за по оптимален режим .Инсталатора не успя май да си свърши работата напълно.
Ако има някой от тук присъстващите от Варна и областта да помогнат на място ,плащам си мастрафа.... :supz:
викай неволята -само тя ,ще ти помогне
burner - специалист
Колега, според мен много бързаш. Още не си разучил камината, а искаш да правиш промени. Ако си със заводските настройки и камината пали, не гасне и топли, не очаквай чудеса от промяната на настройките. Има си тема за това, не беше нужно да отваряш нова. Изтегли си инструкцията от първа страница на темата, разучи добре потребителската и инсталаторската част и сам ще си я настроиш според твоите нужди. Сега вече е топло и май е по-добре да изчакаш с промените до следващия отоплителен сезон.
vrangelov - специалист
Накрая ще се окаже, че не инсталаторът, а проектантът е виновен.

Тема "Помагайте колеги" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: