Най - вълнуващия въпрос зимно време.
търся пелетна камина с водна риза втора употреба с мощност на водната риза 11-14 кв.някои знае ли от каде може да се закупи такава и дали някои предлага такива.
filmatoplo - майстор
Купи си нова камина Голден файер - почти отговаря на търсенето .
благодаря за помощта.случаино се натакнах на пелетна камина ,,ДЕЯ,,предлагана от фирма САНТЕК.които има такава или е по запознат с нея да сподели мнение за нея.
моля за помощ коя да избера-TIM SISTEM RITIUM14,ECOSPAR MINIMA HIDRO 12 KW,BURNIT COMFORT 13,или ,,ДЕЯ,, на фирма ,,SUNTEK,,. по принцип съм харесал ,,греико,, но парите не стигат.
ediv - специалист
“При масовия камини на дърва в горивната камера има ниско съпротивление вътре и свободен достъп на кислород. Температура в горивната камера варира между 230-250⁰ C, а температура в комина 130-150⁰ C. Това означава, че отдадената на водната риза топлоенергия е средно 100⁰ C. Остатъкът отлита във въздуха.“-http://www.suntek-bg.com/shop/%D0%BA%D0 ... %B5%D1%8F/

Като прочетох това, не бих взел продукт представен от автора на текста.Не си спомням колко точно е Грейкото и колко не ти достигат, но това не е инвестиция за един сезон, вземай нещо качествено за да ти е топло и на душата.
благодаря много за съвета.И аз съм се спрял на нея.
jabata - специалист
Какво означава пелетна камина втора употреба ?
Камината не е инвестиция за един сезон, още повече пелетната. И който има такова нещо, едва ли ще бъде толкова луд да я продава, защото е излезнала нова, или нещо друго. Ще я продава само ако вече не върши работа, т.е. неработеща, или което е почти невероятно смяна на отоплението с газово.
Ако има, то най-вероятно ще да е протекла, или с проблем с електрониката, който продавача едва ли ще ти го каже.

Тема "пелетна камина втора употреба" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: