• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте,от три дни имам пелетна камина на tim sistem,която днес направи проблем.Настроена е на stand by и периодично включва и изключва като днес в рамките на 30 минути го направи пет пъти и всеки път изписва wait cooling и load pellets .В един момент започна да издава ама брутален звук и не се включва.Някои знае ли на какво се дължи това.
n.ganev - майстор
Къде е Инсталаторааааа???
LazarGanev - "Велик майстор"
Е, нали инсталатора е пуснал темата :cool:
n.ganev - майстор
Ахаааа :? Сега Вдянах. Нали съм бавнозагряващ реотан и ми е слаб токица :lol:
filmatoplo - майстор
При мен -Инсталатора е на почит и никой не трябва да го беспокои ,какой туй нещо постоянно Инсталатора та инсталатора :wink:
Фитилчо - майстор
Форума е направи си сам. Не инсталатори.ком макар едни хора към момента да го купиха и да се опитват да го яхат.
Надявам се, да ме разбирате...
В този ред на мисли - Няма нужда се ебавате с човека, ако можете да помогнете, помогнете, ако не, си почивайте, че утре фитинги ви чакат за навиване и тримата ....
Нема страшно, гроб сме. Фитилджия!
Фитилчо - майстор
И тънкообидни ше дойдете.... Ама забележката е уместна
Кой пали фитиля се види в първите три отг дето се ебавате с човека регнал се за да попита... не е от хубаво да е дошъл да пита на прага на зимата.

Много тъпо изглежда отстрани, само да кажа,иначе си правете каквото си искате.
Ми не знам що ти изглежда на ебаване туй, че съм светнал брата, че чиляка сам си е инсталирал печката и требе да вика неволята, а не неккъв шибан инсталатор-кожодер? Бе ко се обаждам дет не ми е работа - не знам.
Ни са карайти, братчеди, ми дайти да дадем, къкту са казва!
Всеки е прав на своята си камбанария.
Тоя стендбай, при моата горелка си е изключено, ама тука може да означава че си е свършила работата и почива.
Идва ред да работи, зарежда и .....греда- чакай да се охладя, включвам вентилатора на брутален режим.
Направилно настроена някаква температура или сговнясан датчик на съответната. Нещо на пушека ли, водата....
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с пелетна камина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: