• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте! Честита Нова Година! :)
Искам да си купя пелетна камина, но се чудя каква марка да е. Разделен съм между Alfa Plam и Eco Spar!
Става въпрос за апартамент(92 кв.) на втори етаж със сменена дограма,изолация и имам комшии под мен и над мен. Сметнаха ми, че ще ми са необходими 11,5 KW радиатори + 3 KW за бойлера Общо: 14,5 KW.
Но както казах се чудя между Alfa Plam и Eco Spar някъде около 18 KW! Kоя от тях е по добра като качество и ефективност?
Благодаря Ви предварително ! :)
Нямам никакъв опит, с камините, но чета, съответните теми, че ми е интересно. Мисля, че са сходни, като качество и в един ценови клас.
Сигурен съм, че ще има още предложения. Ако не те притиска времето, разгледай и други възможности!
Доста теми изчетох и като цяло тези две марки се откроиха. За BURNiT нещо от към сервизно отношение куцали и доста време се чакало да ти обърнат внимание, а за Golden Fire няма кой знае колко мнения за тях.
Еее, ма как да няма, ши ма прощава Златния огън за готиното име!
Няколко теми, за горелки и камини. Ако си спец по пиктограми или поне искаш да станеш, това са камините. Не казвам, че са лоши. Прочетох за хора доволни.
Има още, не са само тези.
Да знам, че има и други марки, но все пак трябва да се включа в до 3000 лв. - 3500лв. Гледах и италиански, но там говорим за цена вече! :)
Бе упорит си, в гледането надалеч, ма зайчето може да е по близо и да ти хареса не само джобно.
Ади някой са фключи да помага де, няма само със Стайко си ортуваме! Толкз безсмислени теми са развиха миналта година, па като стане конкретно работата...Или в началото ши са назлъндисвами, а после глей ко стаа.
Rumen72 - специалист
Трифон П.Трифонов написа:
Бе упорит си, в гледането надалеч, ма зайчето може да е по близо и да ти хареса не само джобно.
Ади някой са фключи да помага де, няма само със Стайко си ортуваме! Толкз безсмислени теми са развиха миналта година, па като стане конкретно работата...Или в началото ши са назлъндисвами, а после глей ко стаа.
Ша знаиш, човека си държи на пиктограмите, екоспара не е ли с фумис, там освен пиктограми и лаптоп с фумис про ,че и кабелче от 150 лева май трябва, пък алфа плама си го знаем n-9 p 8-7 дет са вика не пиктограми ами пъзел, ма като не ще човека грейко с натурела! :-)
Еееех, олекна ми. Благодаря ти Румба за включването!
Препоръчвай по конкретно и на разбираем език, та белким са ориентира човека! Аз не смея, щото не съм толкова навътре с настройките на тия сложнотии. За обикновения потребител е важно да може да се справя с по простички промени в настройките.
Хубаво е, ползвател на конкретно нещо, да предупреди с какво ще се сблъска бъдещият потребител.
Не е само Грейко с натюрлих, брато, ма зе да става работата като оцъклен ориз. Що ще ще, та пита тука, нали си му рекъл?!!
Няма лошо, нали си ортуваме. Здраве да е!
Rumen72 - специалист
Трифон П.Трифонов написа:
Еееех, олекна ми. Благодаря ти Румба за включването!
Препоръчвай по конкретно и на разбираем език, та белким са ориентира човека! Аз не смея, щото не съм толкова навътре с настройките на тия сложнотии. За обикновения потребител е важно да може да се справя с по простички промени в настройките.
Хубаво е, ползвател на конкретно нещо, да предупреди с какво ще се сблъска бъдещият потребител.
Не е само Грейко с натюрлих, брато, ма зе да става работата като оцъклен ориз. Що ще ще, та пита тука, нали си му рекъл?!!
Няма лошо, нали си ортуваме. Здраве да е!
Грейко бижуууу, ем бюджетна ем здрава ем и се разбира де я съби, не ти требе преводач и врачка :-) :-) :-) :-)
Rumen72 написа:
...
Ти го рече, аз си трая, че нито съм инсталатор, па и съм стеснителен.
По добра реклама от тая....
Исках да кажа, че не е само Грейко. Стайко да му мисли, само подсказвам, че има и други възможности.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "Запитване за избор на пелетна камина ????" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: