Най - вълнуващия въпрос зимно време.
rcmodeli - специалист
Здравейте на всички! Ще ме извините, ако не е тук мястото но искам да попитам някой правил ли е опити с този контролер да го монтира на универсална горелка? В момента правя една такава и се чудя с какъв контролер да е подкарам?
lz2skt - специалист
Чувал съм ,че не става...няма ли оригинални полски-титан,тимел ..нещо в този род...сега прочетох ,че е самоделна.Дай инфо .снимки
rcmodeli - специалист
В момента снимки не мога да кача, защото всичко е на купчина събрано. Работя по котела още горелката до месец ще е събера предполагам само шнека ми остана да навия и да почна да е събирам и нея.
lz2skt - специалист
Какво гориво ще ползваш с приоритет ?
rcmodeli - специалист
Ами каквото си направя. По принцип ще правя преса за пелет... и мисля да е пелет но може и костилки чипс каквото намеря през годината на добра цена. Затова е правя универсалка. А котела е и с възможност да гори и дърва.
filmatoplo - майстор
Как да не става тоэи контролер.
lz2skt - специалист
Ще ти върши работа .Взимай.Аз не четох внимателно и като стана дума за универсална в главата ми е полска чугунена...а някъде из темите се споменаваше ,че натуреската електроника не била подходяща за нея,но дали със сигурност е така ...
rcmodeli - специалист
Не мога да намеря темата за натурелския контролер и универсалната горелка. А горелката ще е подобна на полските но малко по различна горе ще е кръгла и ще се върти заедно с шнека. И ще има два шнека основния и един който ще зарежда основния с цел прекъсване на горивото което е в бункера и това което е в зоната на горене с цел безопастност.
dani731117 - специалист
може разбира се. но с контролер за камина .NPBC-V3C-2/NPBC-V4-2
rcmodeli - специалист
NPBC-V5 – Контролер за управление на висок клас пелетни котли или пелетни горелки. Някой имал ли е взимане даване с този контролер да си каже мнението за ламбдата? Има ли смисъл от нея или си е глезотия.

Тема "Универсална горелка с контролер NATURELA" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: