Най - вълнуващия въпрос зимно време.
fox_vt - майстор
Някой има ли гофрирана неръждаема тръба примерно 10-15 мм незнам как са им размерите. Трябва ми да сменя връзките на колектора който се върти.огъването няма да е много предполагам че ще издържи. Трябват ми две парчета по метър със гайките.
nikolson - майстор
С мека връзка не става ли?
fox_vt - майстор
Няколко години беше със маркуч от пералня после със меки връзки от бойлер уж временно, сега искам да ги направя веднъж завинаги. Мислех да поръчам да ми направят от хидравличен маркуч но цената е солена и се сетих за неръждавейката .
lov - майстор
При мен поне в два магазина режат по размер и ти запресоват гайките. Гайките са цолова стандартна и размера на тръбата е по тях. 1/2'',3/4'' 1''.... Така че обиколи железариите дето са по специализирани за отоплителна техника.. За цени не ме питай щото като ми трябва не гледам. :)
И едно предложение от мен. Надени по 10-15 санта термосвиваем за да намалиш огъването около гайките.
fox_vt - майстор
Свързах се с човека от олх ще направи двете парчета. Това за шлауха е добра идея. Допълнително ще има скоби до гайките за да няма мърдане че отгоре ще има двойна изолация.

Тема "Гофрирана тръба" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: