• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Lev
Здравейте колеги купих си 25 кв грейко бижу за 2 разширен апартамент но в радиаторите нямам терчо глави като ми измериха радиаторите казаха ми тлябва ти 18 кв камина но от грейко понеже имат 16 и чи предложиха 25 кв казаха за 24 часа ще ти гори 1 чувал но аз за 17 ч горя почти 3 чувала може ли да е от терчо главите какмо мога да направя от сега ви благодаря за съветите
Andri01 - майстор
:lol: :lol: :lol: Като начало - научи правописа. Тази неграмотност много дразни и често знаещите не отговарят.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ср мар 16, 2022 8:34 amAndri01 написа:
:lol: :lol: :lol: Като начало - научи правописа. Тази неграмотност много дразни и често знаещите не отговарят.
Това не е от правопис, Отворко
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ср мар 16, 2022 7:52 amLev написа:
Здравейте колеги купих си 25 кв грейко бижу за 2 разширен апартамент но в радиаторите нямам терчо глави като ми измериха радиаторите казаха ми тлябва ти 18 кв камина но от грейко понеже имат 16 и чи предложиха 25 кв казаха за 24 часа ще ти гори 1 чувал но аз за 17 ч горя почти 3 чувала може ли да е от терчо главите какмо мога да направя от сега ви благодаря за съветите
Първо, продали са ти ненужно голям котел
Второ, по чувал на ден гори незапален котел
Хвани се прочети всички теми в Отопление, ще ти се изясни
Christo - майстор
Хвани се прочети....
Чукча не читатель, чукча писатель!
LazarGanev - "Велик майстор"
ср мар 16, 2022 7:52 amLev написа:
Здравейте колеги купих си 25 кв грейко бижу за 2 разширен апартамент
Този двустаен разширен е нещо към 65м2, нали?
Димитър Димов - специалист
Добре дошъл във форума.Ще те нахокат,подиграят,ще ти се присмеят,но за помощ/съвет ще има да чакаш?БГ реалност.
vlax - майстор
ср мар 16, 2022 10:56 amДимитър Димов написа:
Ще те нахокат,подиграят,ще ти се присмеят,но за помощ/съвет ще има да чакаш?БГ реалност.
А ти не смяташ ли,че кофти писането е неуважение към тези, от които искаш помощ?
Аз такива не ги чета,камо ли да им помагам.
Димитър Димов - специалист
Едва ли човек би бил толкова неграмотен че вместо ''термо'' да пише терчо,трябва-тлябва и др.За правопис приемам пИлети,кАде и др.,а и като не ги четеш откъде знаеш за какво иде реч и отговаряш на писанието ми?Нищо лично, просто реалност.
  • 1
  • 2

Тема "Запитване" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: