Най - вълнуващия въпрос зимно време.
nikito_sv - специалист
Здравейте...някой може ли да ми даде малко по подробно мнение и описание за модела как се настройва колко пелети на час гори защото мисля да работи 24 часа и дали е одащен вариант за утопление на 65 кв апартамент с радиатори и бойлер.колко и е минимума и максимума и как да гори най малко пелети
...
nikito_sv написа:
Здравейте...някой може ли да ми даде малко по подробно мнение и описание за модела как се настройва колко пелети на час гори защото мисля да работи 24 часа и дали е одащен вариант за утопление на 65 кв апартамент с радиатори и бойлер.колко и е минимума и максимума и как да гори най малко пелети
...
viewtopic.php?f=10&t=56432
viewtopic.php?f=10&t=55467
plamko_82 - напреднал
nikito_sv написа:
...
Има цяла тема за тези камини. Прочети и ще разбереш. :supz:
bogatia - помощник
Здравейте ! Имам голям разход на пилети 30 кг.за 12 часа работа eko spar alba 18 .Температура на водата 60 гр.стайната 24 гр. Другото което ме притесни ,че на заводската табелка пише alba 15 kw.Помощ .
kamina.alba18kw - специалист
Кплеги, много моля някой с камина Алба 18кВ да снима пресостата, за да видя как са свързани маркуча и двата кабела.Маркуча е един а входовете два. Кабелире са два а клемичките. Много моля за адекватни отговори, спешно ми е. Благодаря ви много.

Тема "Eco spar 18kw" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: