Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте,
Горелката е Ерато 32 GP IV.
Не мога да я стартирам, или да вляза в менюто. За да е по нагледно направих клип.

Пробвах със задържане на бутона "S" , но пак ме връща към "make final comb".
Фото сензорът изглежда здрав и отчита светлина.
Благодаря предварително. [-o<
filmatoplo - майстор
:) Ти я ползваш за пияно ,
чет ное 22, 2018 9:42 pmfilmatoplo написа:
За пиЯно ли рече?!!!
Филмеее, само ти можеш да помогнеш на човека.
чет ное 22, 2018 10:03 pmТрифон П.Трифонов написа:
чет ное 22, 2018 9:42 pmfilmatoplo написа:
За пиЯно ли рече?!!!
Филмеее, само ти можеш да помогнеш на човека.
И на пиЯно съм е подкарвъл, а сега не иска. Може би трябва да пробвам... ти уважаваш ли ме :-D само това не съм пробвал :roll:

filmatoplo опитах се за краткото клипче да покажа, че нямам меню, а само това "make final comb". Ако вие сте ЧОВЕКА, както каза г-н Трифонов, който може да ме избави от мъките и отоплението с климатик ще ви бъда безкрайно благодарен! :?
чет ное 22, 2018 11:51 pmg.georgiev8 написа:
...
filmatoplo опитах се за краткото клипче да покажа, че нямам меню, а само това "make final comb". Ако вие сте ЧОВЕКА, както каза г-н Трифонов, който може да ме избави от мъките и отоплението с климатик ще ви бъда безкрайно благодарен! :?
Чете ли ръководството и таблицата за грешки?
Това,което намирам и доколкото мога да го "наложа" на написаното от теб, разбирам, че или трябва:
-make final comb- направи финално почистване ??? не знам преводача дали е верен.
-[ERROR: FINAL] - Фотосензорът не се затъмнява повреме на фазата за финално догаряне
[COMBUST FAILED]
Демек изгорял или измъкнат, разместен фотосензор, та вижда светлина.
Твоя работа е да намериш как се чистят грешки, освен при решаване на проблема сама да живне.
Тя се ши тръгни, ма да ни забрайш да са изложиш тука.
Пожелавам ти невероятен успех!
filmatoplo - майстор
Точно днес ще пускам същата горелка -ще прегледам нещата .На 99% при такива случаи трябва да съм при горелката за да видя какво се случва .Искаш да кажеш -че абсолютно чиста и студена горелка не тръгва така ли .
filmatoplo - майстор
Пуснах горелката ,минава през тези неща които ти показваш , не знам какво се случва при теб .

Тема "Проблем със запалването на GP IV" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: