Най - вълнуващия въпрос зимно време.
petromaniq66 - специалист
Целта ми е да направя цилиндър на горивната камера на бойлер на твърдо гориво, тъй като оригиналния липсва.
plamen6703 - майстор
Виж тук viewtopic.php?f=18&t=34822&start=10 като отсееш общите лафове в темата, може да остане нещо, което да ти свърши работа :wink: ! :partyman:
шоп - майстор
Трудна работа, но не и невъзможна.
Аз си пазарувам огнеупорите от фирма Римпекс. Ще имаш проблем ако дебелината е тънка.Изпичането и темперирането си е наука. По-лесно ще ти е без изпичане-сами с отливане на огнеупорен бетон, но ще е по-некачествено.

Римпекс леят и по поръка, но за една бройка... златна ще ти е.
burd - специалист
ср дек 26, 2018 12:02 pmpetromaniq66 написа:
Целта ми е да направя цилиндър на горивната камера на бойлер на твърдо гориво, тъй като оригиналния липсва.
Здравей колега, колко шамотени тухли ти трябват и от къде си ?
burd - специалист
ср дек 26, 2018 12:02 pmpetromaniq66 написа:
Здравей колега,
Колко тухли ти трябват и от къде си ?
petromaniq66 - специалист
Не е до шамотните тухли, а как да си излеем пръстен...технологията - какво съдържа самата смес и какъв е начина на изпичане. То тухли има и с флекса си ги режеш на бисквитки. Номера е да избегнем този неприятен процес.
nikolson - майстор
...............................................................................................................
Прикачен файл:
h.PNG
h.PNG (38.33 KиБ) Видяна 2629 пъти
................................................................................................................
https://tusima-t.com/?page_id=211
................................................................................................................

Тема "Как да си направя огнеупорни тухли?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: