• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
king82 - специалист
Здравейте, имам няколко въпроса за тези конвектори. В електронното управление има 3 реленца за 3 степени на турбинката. От тях кабелите отиват в един трансформатор, който прави самите степени. Като има избор от 6 скорости(клеми). Има ли някакъв по съвременен вариант на този трансформатор имам предвид електронно? Ако може да ме насочи някой, ще съм благодарен.
plamen6703 - майстор
Има вариант / почти сигурен/ след опити за "подобрение" да търсиш за купуване нов конвектор :wink: ! :partyman:
king82 - специалист
Не съм отворил няколко теми умишлено. А твоят отговор е единствено и само СПАМ.
plamen6703 - майстор
Искаш умишлено и насила да си съсипеш конвектора като питаш за нещо, което и ти не знаеш какво е и как изглежда!
Ползвам два такива конвектора и от години нямам никакви ядове с тях! Работят отлично и през ум не ми е минавало да се занимавам с глупости да търся "някакъв по съвременен вариант на този трансформатор имам предвид електронно" :roll:
Желая ти успех! :partyman:
king82 - специалист
А аз понеже имам ядове, затова и търся някаква алтернатива. Човек, отговорите ти продължават да бъдат просто СПАМ.
https://www.naturela-bg.com/bg/

Сори, ама и аз мисля, че нещо не това е начина.
...или питай в раздел за електроника!
plamen6703 - майстор
чет апр 04, 2019 6:57 pmking82 написа:
А аз понеже имам ядове, затова и търся някаква алтернатива. Човек, отговорите ти продължават да бъдат просто СПАМ.
Опитвам се да те разбера и ще се радвам да мога да ти помогна, може и друг да опита да ти помогне, но от теб се иска просто и ясно да споделиш какви ядове имаш с конвектора и какво точно искаш да постигнеш. Иначе се получава точно тема отворена за СПАМ и за гадаене :wink: ! :partyman:
king82 - специалист
Колко по-ясно от това. Търся друга алтернатива на трансформатора. Или в краен случай от къде да намера такива трансформатори. При един съвременен скъп конвектор, пак ли такъв трансформатор прави степените?
plamen6703 - майстор
На кой точно трансформатор търсиш алтернатива и какви степени ти прави трансформатора?
чет апр 04, 2019 7:30 pmking82 написа:
Колко по-ясно от това. Търся друга алтернатива на трансформатора. Или в краен случай от къде да намера такива трансформатори. При един съвременен скъп конвектор, пак ли такъв трансформатор прави степените?
Кралю, какъф ти е проблема?
По "съвременен" и скъп вариант, от онзи, дето ти показах, е нов и скъп конвектор.
Наистина не си никак ясен.
  • 1
  • 2

Тема "Вентилаторен конвектор Клима 2000" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: