Здравейте колеги ,понеже има други теми за пелетни горелки а ние ги пълним  с разтягането на локуми за тоя тип горелки,пускам специална тема за тях и искам да ви покажа какво сътворих за няколко дни  И тая тема да остане за тоя тип горелки (самоделки).
 И тая тема да остане за тоя тип горелки (самоделки).  
Аз я направих по тоя начин..Изработката на главата я направих от тръба Ф 200мм. 4мм дебела ,парчето беше 35 см дълго а за останалата част използвах всякакви други парчетий който имам в двора ето така се получава

ето така се получава

И тая тема да остане за тоя тип горелки (самоделки).
 И тая тема да остане за тоя тип горелки (самоделки).  Аз я направих по тоя начин..Изработката на главата я направих от тръба Ф 200мм. 4мм дебела ,парчето беше 35 см дълго а за останалата част използвах всякакви други парчетий който имам в двора
 ето така се получава

ето така се получава
 затова го подсилих като заварих две парчета спирала едно за друго и така стана доста  здраво,като целта ми е да троши едрите буци въглища
 затова го подсилих като заварих две парчета спирала едно за друго и така стана доста  здраво,като целта ми е да троши едрите буци въглища  
  (мисля че 1 1/4
 (мисля че 1 1/4  ) и лагер нов мисля че е от АУДИ 80 от предна главина,но така и така стоеше
 ) и лагер нов мисля че е от АУДИ 80 от предна главина,но така и така стоеше  
  )
 ) благодаря на всички който са си постнали тук снимки на горелките и който си споделят майсторлъка те са много и няма да ги изброявам,за да не забравя някой и да се почувства обиден
   благодаря на всички който са си постнали тук снимки на горелките и който си споделят майсторлъка те са много и няма да ги изброявам,за да не забравя някой и да се почувства обиден  Интересува ме какво управление да сложа,дали натурела, или да търся за ретортна горелка?Какъв вентилатор да сложа?
 Интересува ме какво управление да сложа,дали натурела, или да търся за ретортна горелка?Какъв вентилатор да сложа?