Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте ! От скоро имам Грейко Бижу 16кв. Нека да започна от шнека. Изгорил съм до момента 80 кг. пелети и шнека започна да стърже. Чух се с майстора, който ми я слага, но нали всички са много заети се наложи сам да си го сваля. Свалих го, извадих го, пак го сложих и започна да работи добре, но до следващото палене и пак започна да скърца. Моля за някакво съдействие как да се оправя с това нещо, не мисля да го разглабям през ден!
Другото, което искам да попитам е от относно настройките на камината. Има ли някаква тънкост / специфичност/, която всеки притежаващ такава камина трябва да направи. Все си мисля, че доста ми гори. В момента карам с фабричните настройки. Играх си иначе доста да чопля Р2 най вече, но все си мисля, че файдата е една и съща. Нормално ли е за 8 часа горене да ми изгори 14 кг. пелети при зададена температура 55 градуса като камината реално работи на 51-53 градуса. Имам и други въпроси, но нека първо подред на нещата. Ще се радвам да се отзовете. Благодаря !!
LazarGanev - "Велик майстор"
Колко паралелни теми смяташ да развиваш?
пон ное 04, 2019 8:01 amLazarGanev написа:
Колко паралелни теми смяташ да развиваш?
Съжалявам, но съм във форума, нещо не мога да се ориентирам със сайта, нали трябваше да друго място да задам въпросите, явно не съм успял дори и известие за отговор не получавам, но ако можете да помогнете ще бъда благодарен!
LazarGanev - "Велик майстор"
В темата, която вчера пусна съм дал линк към голямата тема за камини Грейко

Тема "Грейко бижу" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: