Добър вечер имам Котел голден файър 35kw с горелка рв40 унипел ,закупих го втора употреба и се стремих сам да си го настроя,за момента съм доволен макар да го ползвам месец и половина.Отоплявам 80кв на един етаж изцяло с подово отопление плюс 2 радиатора и две лири,за напред и 90кв втори етаж.Въпроса ми е имам стаен термостат поддържам 25-26градуса,интересно ми е защо горелката достига задедената температура в котела и се гаси , а не влиза в модулация.
вт ное 19, 2019 10:05 pmШмайзера написа: Добър вечер имам Котел голден файър 35kw с горелка рв40 унипел ,закупих го втора употреба и се стремих сам да си го настроя,за момента съм доволен макар да го ползвам месец и половина.Отоплявам 80кв на един етаж изцяло с подово отопление плюс 2 радиатора и две лири,за напред и 90кв втори етаж.Въпроса ми е имам стаен термостат поддържам 25-26градуса,интересно ми е защо горелката достига задедената температура в котела и се гаси , а не влиза в модулация.Ми ти с Краза ли си изхвърляш торбичката боклук?
С 10 киловатов котел се ши си в модулация и няма да гасни кат Москвич 408И.