Най - вълнуващия въпрос зимно време.
поздрав майсторима, имах сам NPBC-V3M-2 Ver.1.0 / 1.0 след инсталирана програма за практическото въртене сам на NPBC-V3M-1 ver.3.3a / 3.2.kako сега да върна отново на платната версия?
Въпрос с повишена трудност, за инсталатори.
Кредитната му история не е толкова информативна, ма мога да предположа къф му е дерта.
Вероятно иска да си върне старата версия.
съб ное 30, 2019 7:50 pmТрифон П.Трифонов написа:
Въпрос с повишена трудност, за инсталатори.
Кредитната му история не е толкова информативна, ма мога да предположа къф му е дерта.
Вероятно иска да си върне старата версия.

Аз съм от сърбия и пиша чрез google преводач. да, имах версия NPBC-V3M-2 Ver.1.0 / 1.0 и сега NPBC-V3M-1 Ver.3.3a / 3.2. има ли възможност да го възстановите до първоначалното си състояние. Надявам се да разберете сега. благодаря
съб ное 30, 2019 8:28 pmM@lcik написа:

Аз съм от сърбия и пиша чрез google преводач. да, имах версия NPBC-V3M-2 Ver.1.0 / 1.0 и сега NPBC-V3M-1 Ver.3.3a / 3.2. има ли възможност да го възстановите до първоначалното си състояние. Надявам се да разберете сега. благодаря
Аз разбрах, но не мога да помогна.
Дано спецовете прочетат и се включат!
Пиши до Натурела! Питай там!
https://www.naturela-bg.com/bg/
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на съб ное 30, 2019 8:35 pm, променено общо 1 път.
съб ное 30, 2019 8:32 pmТрифон П.Трифонов написа:
съб ное 30, 2019 8:28 pmM@lcik написа:

Аз разбрах, но не мога да помогна.
Дано спецовете прочетат и се включат!
благодаря :tonqe:

Тема "NPBC" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: