Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Колеги, изчетох всичко написано до тук, но така и не разбрах, като намаля стойностите на n-8-1-01 Load pelet от 00 на -03 и n-8-2-01 Ecxaust Chimney от 00 на -03 какво променям и за какво всъщност са те? Трябва ли да се променят настройките на вентилатора във всички степени или тези настройки влияят и на това?
kaptagona - специалист
нед дек 08, 2019 12:21 pmviruses79 написа:
Колеги, изчетох всичко написано до тук, но така и не разбрах, като намаля стойностите на n-8-1-01 Load pelet от 00 на -03 и n-8-2-01 Ecxaust Chimney от 00 на -03 какво променям и за какво всъщност са те? Трябва ли да се променят настройките на вентилатора във всички степени или тези настройки влияят и на това?
В другата тема за комо21 е обяснено точно.
нед дек 08, 2019 12:33 pmkaptagona написа:
нед дек 08, 2019 12:21 pmviruses79 написа:
В другата тема за комо21 е обяснено точно.
Не съм на ясно с настройките на камината, тъй като я ползвам едва от две седмици. Не всичко написано до тук разбирам. Затова имам нужда от разяснение по някой въпроси, колкото и глупави да са. Ако не ти се отговаря, не пиши.
kaptagona - специалист
Защото и аз не съм наясно затова ти казвам да видиш в тема та за комо21.
нед дек 08, 2019 12:57 pmkaptagona написа:
Сега разбрах. Извинявам се. Писах в другата тема
нед дек 08, 2019 1:18 pmviruses79 написа:
нед дек 08, 2019 12:57 pmkaptagona написа:
Сега разбрах. Извинявам се. Писах в другата тема
Ехааа, най после един,......но по добре леко закъснял и разбрал.
Може и по досетливи да са следващите!

Тема "Commo 15" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: