Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте, имам проточен бойлер Елдом. От задната страна има 2 дупки с изглед към изолацията вътре, от които тече вода. Някой може ли да ми каже за какво са тези дупки и защо пък ще тече вида от там? За съжаление не мога да кача снимка, защото телефона ми снима в много големи пиксели и не мога да ги намаля под 16 мп, за което се извинявам. :? :? :? Благодаря предварително!
plamen6703 - майстор
Отваряш бойлера и ще откриеш причината, водата тече откъдето намери отвори, на сляпо само толкова, друго само врачки могат да кажат! :partyman:
ky-kyy - майстор
То има хиляди програмки за преоразмеряване на снимки...
chapara - майстор
Дупките са за скоба за застопоряване на кабела, която явно някой не е монтирал, а този някой трябва по инструкция да е правоспособен техник! Тази скоба укрепва кабела за да не може да се изскубе.В твоя случай явно се е пробил водосъдържателят и пак по инструкция уреда се откача от мрежата и отива на ремонт, ако си заслужава, а водата просто си излиза от дупките. :-D :roll:
Hoвoceлckи - майстор
Ето ти програмка:
https://www.iloveimg.com/bg/resize-image
Ако не - от настройките на телефона би могъл да зададеш да прави снимки "с по-ниско качество". Отделно: снимаш по-отдалече (хващаш значително повече около бойлера). Внимаваш да не мърдаш и осветлението да е максимално. После с приложението в телефона изрязваш само бойлера. Така би трябвало да влезеш в норма.
Би могъл да намериш и снимка в нета или поне дай точния модел по етикет.

Тема "Въпрос за проточен бойлер Елдом" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: