Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте!
Интересувам се, използва ли някой за отопление пиролизен котел Bosch solid 5000w- 2 и може ли да сподели някакво мнение за този отоплителен уред?
fbr - майстор
Пиролизните са отживелица. Какво Ви влече в тях. Капризни са откъм гориво и периферия.
kyxap - специалист
Аз се топля вече 20 сезона на пиролизен котел и не съм отживял, слава богу жив съм. Те щот пелетарниците не са капризни към горивото, като чете човек 1300 и кусур страници по една тема. Най-добре тоз форум от "отоление" да се преименува на "отопление с пелети", че да не се хабят хората с други отоплителни мераци да пишат тука.
LazarGanev - "Велик майстор"
вт фев 25, 2020 11:19 pmkyxap написа:
Аз се топля вече 20 сезона на пиролизен котел и не съм отживял, слава богу жив съм. Те щот пелетарниците не са капризни към горивото, като чете човек 1300 и кусур страници по една тема. Най-добре тоз форум от "отоление" да се преименува на "отопление с пелети", че да не се хабят хората с други отоплителни мераци да пишат тука.
Е, не се обиждай де, преди 20 години беше на мода, сега не е. Това, че една тема е 1300 страници означава, че има масов интерес, а не че са описани само проблеми. Освен това има много спам, тъй като много хора се чувстват в нея като в кръчмата - удобно местенце за общуване със съселяните и споделяне на всякакви проблеми, щото е многолюдно и има кой да те чуе. :)

Тема "Пиролизен котел Bosch solid 5000w-2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: