Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Petar Cholakov - помощник
Здрвейте,
Предстои ми покупка на пелетен котел,търся пълен автомат и съм се спрял на двете марки Ecopelletstar 24kw Condens и Easypell Okofen 24kw (тук нямам цена на кондензния им котел).
Някой използва ли тези котли и какво ви е мнението за тях?
Ако се сещате други марки пълен автомат в този ценови диапазон, приемам предложения.
LazarGanev - "Велик майстор"
Нещо не ги карат много тия котли, май няма кой да даде мнение
Christo - майстор
съб юни 06, 2020 1:20 pmLazarGanev написа:
Също като Бентли и Ролс Ройс :lol:
съб юни 06, 2020 3:46 pmChristo написа:
да, не са евтини, но аз търся пълен автомат. А само тези двата ми харесват, а и са по джоба ми. Явно хората, които могат да си ги позволят не висят във форумите :?
съб юни 06, 2020 7:10 pmPetar Cholakov написа:
... а и са по джоба ми. Явно хората, които могат да си ги позволят не висят във форумите :?
Ми ко прайш тука?
LazarGanev - "Велик майстор"
да, не са евтини, но аз търся пълен автомат. А само тези двата ми харесват, а и са по джоба ми. Явно хората, които могат да си ги позволят не висят във форумите :?
Грубичко прозвуча, но пък си прав, че тук са се събрали повече хора с рационално мислене, а не парвенюта.
Това ми напомня за истинска случка още от времето на конвенционалните он-оф климатици, разказана от колега. Отива на оглед за монтаж на климатик на един такъв парвеню и отсича - за тази стая 9-ка. Оня скача - кой ве, мислиш че нямам пари ли ве?! - 24-ка искам! Да де, ама той постоянно вкл/изкл и след 6 месеца - бам, компресор! Ама без гаранция, щото не спазил препоръката! :cool:
Radoslaw - специалист
съб юни 06, 2020 3:46 pmChristo написа:

За съжаление си напълно прав.Всичко хубаво и истинско е отритнато и заклеймено,както виждаш.
Преди известно време имаше и другопитане за котела на Okofen,които и ти си ,си избрал.И горе долу,реамцията беше същата.
От почти същите хора.А този котел е един от най хубавите,да не кажа и най хубавия ,който се предлага в България.
Но както и да е ,за съжаление действителността е такава.
Бих искал ,да ти покажа един ,котел,който излезе,буквално преди няколко седмици и който би могъл да те заинтригува.
Пълен автомат,както ти искаш.и с доста по хубава цена,от тази на двата модела,които ти си си избрал.
обади се на лични,да ти дам подробности.

Прикачен файл

SMART-PELLET-WF-sterownik-z-5-calowym-wyswietlaczem.jpg
SMART-PELLET-WF-sterownik-z-5-calowym-wyswietlaczem.jpg (21.59 KиБ) Видяна 2326 пъти

Прикачен файл

untitled.png

Прикачен файл

Przekrój-kotła-GRAND-PELLET.jpg
Przekrój-kotła-GRAND-PELLET.jpg (43.16 KиБ) Видяна 2328 пъти
съб юни 06, 2020 7:48 pmТрифон П.Трифонов написа:
... а и са по джоба ми. Явно хората, които могат да си ги позволят не висят във форумите :?
Ми ко прайш тука?
ами аз се чудя, като виждам качеството на отговорите... Но се надявам да има, някой инженер да даде мнение.
Ако не ще взема Екопелетстар, че цената му е по-ниска и ще зимата, ще кажа как е.

Тема "Мнение за Екопелетстар 24 кондез или EasyPell Okofen" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: