Най - вълнуващия въпрос зимно време.
red_ribbon - помощник
Здравейте,
Тези от вас, които живеят в или около София вероятно са чули за проект за подмяна на отоплителни уреди на твърдо гориво (пълното име на проекта е „Подобряване качеството на атмосферния въздух в Столична община чрез подмяна на отоплителни устройства на твърдо гориво с екологични алтернативи“). Имам въпрос относно следното:
1. Какви видове пелетни котли се предоставят по тази програма, знае ли някой от вас?
2. Колко време, след като бъде одобрен някой кандидат, се извършва доставка и монтаж на котела? Предвид това, че срокът за обявябане на резултатите е някъде към 10. септември, се чудя дали ще монтират отоплителните уреди преди зимата (т.е. до средата на октомври, например)? 8-[
шоп - майстор
пон юни 29, 2020 5:58 pmred_ribbon написа:
Предвид това, че срокът за обявябане на резултатите е някъде към 10. септември, се чудя дали ще монтират отоплителните уреди преди зимата (т.е. до средата на октомври, например)? 8-[
Има го този момент, но на харизен кон зъбите не се гледат. Който не плаща не поръчва музика. Възможно е да се развие пандемията, да стане икономическа, политическа и управленска криза. Инфлация, оставка на правителство, спиране на финанси или недостиг, обжалване, съд и т.н.
То и със стиропоря някои ги огря, а други чакат.
Божа работа!
Успехи!
brassSob - специалист
Тази година са 140 съоръжения в района на София. Тук влизат сухи камини, камини с водна риза и котли. За марките официално не се знае. Тече обществена поръчка в момента. Според мен ще се монтират Бърнити. Но това си е мое предположение.

Тема "Проект за подмяна на отоплителни уреди на твърдо гориво" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: