Най - вълнуващия въпрос зимно време.

Кой газов котел бихте избрали и защо? (Пишете по-долу в темата или на лични)

20%
Wolf FGB/FGB-K
1
20%
Viessmann Vitodens 100-W
1
60%
Bosch Condens 2300i W 24/30
3

Общо гласове: 5

Здравейте,

Предстои ми газифициране на 3-ти етаж от къща в гр. Сандански. Прикачам план. Предстои ремонт, който ще включва външна изолация, дограма с 3-ен стъклопакет (4-ри сезона + бяло + КА стъкло), изолация на таван с вата 8 см + гипскартон. В момента няма изградена радиаторна инсталация, така че предстои и тя да се прави.

Изчетох много в този форум за газифицирането, радиаторните системи и самите газови котли... и честно казано искам да направя инсталация с котле, което ще е надеждно, икономично и лесно за управление и поддръжка. Както може да се види от плана има 1 баня и 1 кухня, разбрах че е от значение за дебита на двуконтурното котле.

Марките, на които съм се насочил от сайта на фирмата в град Сандански са:
Wolf FGB/FGB-K
Viessmann Vitodens 100-W
Bosch Condens 2300i W 24/30

Кое от трите котлета според Вас си заслужава инвестицията и е за предпочитане пред другите. Все пак тези 3 марки са съобразени с това, което предлага местната фирма. Ако имате личен опит или препоръки, моля споделете. Виждам, че във форума има много хора, които са с многогодишен опит в сферата и дават много ценни съвети. Ще се радвам ако се включат в темата. Ако искате пишете и на лични.

Поздрави,

Милен
Прикачен файл:
Kvadratura.jpg
Аз бих взел най-малкият Wolf

Тема "Избор на газов котел измежду 3 марки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: