Здравийте, трябва да боядисам камината, миналата година използвах термоустойчив спрей и въобще не съм доволен ! От изпаренята на спрея всичко се очерни , плочките , дограмата , бар плота ,бялата техника абе ужас , за стените да не говоря !! Като искам да подчертая ,че около 5амината бях обрепил с вестници и картони, това се случи само от изпаренията ! Сега стените са прясно пребоядисани и не мисля да ползам пак такова нещо !
Онзи ден ми се наложи да боядисам един метален детайл , боядисвах в затворено помещение с най-обикновен спрей матов черен цвят и нямаше чернилка нито по стените (бели) нито по шкофовете . Та се замислих мога ли с такъв спрей да боядисам камината, или няма как тъй като не е термоустойчив ?

Онзи ден ми се наложи да боядисам един метален детайл , боядисвах в затворено помещение с най-обикновен спрей матов черен цвят и нямаше чернилка нито по стените (бели) нито по шкофовете . Та се замислих мога ли с такъв спрей да боядисам камината, или няма как тъй като не е термоустойчив ?