Най - вълнуващия въпрос зимно време.
nautilus33 - майстор
Здравейте,
избирам термоглави и в местен магазин, попаднах на комплекта по-долу на подозрително ниска цена. Та, да питам- как са като качество или по-добре да бягам от тази марка?

https://praktis.bg/radiatoren-komplekt- ... ov-1-2-ths
silent - майстор
Ниска цена е ако ги вземеш за 10 лв..аз моите ги купувах от спец.магазин и пак ми набутаха вероятно от некадърност несъвместими глава и вентил за единия комплект....магазина е в студ.град с/у НСА....не купувайте от там ако не отивате за точно определено нещо...
Jacomo - специалист
THS е китайско, но за качеството не мога да кажа. Имам 2-3 крана в банята THS в комплект с уплътнение на резбата (като пластмасово), монтирани без калчища или тефлонова лента и още не са протекли.
jabata - специалист
THS са китайчета въпреки че тук там ги рекламират като български. За качеството, Ами има и по-зле от тях. Но аз лично не бих си взел. Не че не съм купувал, ама беше от зор. Защото беше на Коледа, и трябваше да оправям един проблем. С много молби, допълнителни уплътнявания стана. Но pex al pex фитингите не лягаха съвсем плътно та за застраховка сложих течен тефлон. За щастие още не е протекло там.

Тема "Мнение за термоглава" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: