Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте, използвам готварска печка Alfa Term 20 pellet настроил съм температурата на водата да е 60 гр. ,а температурата на въздуха да е 28 гр . След като я запаля, гори 3 часа и влиза в режим на модулация на степен 1 започва да спада температурата на водната риза до 52 -51 гр , а после минава на степен 5. Нещо не може да изгори пелетите и се препълва горивната чашка , падат пелетите в пепелника , така се запушва , не може да гори нормално .Пробвах да намаля подаването на пелети на -3 и въздуха ми е на 2 , но няма ефект . Моля за съвет!
bmahob - майстор
Снимай юи управлението
filmatoplo - майстор
:wink: Марели май има такова управление.

Прикачен файл

AT_pelet_antracit_za_sajt_ENG_780x460.jpg
bmahob - майстор
На снимката е такова да, ама как го описва колегата ми като микроновата :?
https://streamable.com/u75s94
Вижте добре ли гори ,според мен не е както трябва. Единия проблем го реших със подаването на прикалено много пелети , един човек ми каза да видя настойките за Ih-24 и бяха на 4 трябвало да бъдат на 1, но отново според мен са много пелетите ,които пуска на всички скорости и вентилаторите не знам как да ги настроя това системно меню грам не го разбирам и никъде не намирам информация.
bmahob - майстор
Виж колегите с Марели/голден фаер да ти каже кое за какво е, но с техните параметри няма да стане

Тема "Alfa Term 20 pellet проблем не изгорели пелети !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: