Най - вълнуващия въпрос зимно време.
rossenboy - специалист
Здравейте колеги и специалисти. Закупихме еднофамилна къща в Костинброд и ще се започва ремонта, но възникнаха някои въпроси относно отоплението: плана е да се изгради отоплителна инсталация на газ с радиатори и БГВ. Ако можете да препоръчате хора/фирма, които да изготвят проект на отоплителната инсталация, съобразно който аз да си пусна тръбите за радиаторите по време на ремонта, а пък котлето и бойлера може да почакат няколко години (няма да е основно жилище и отоплението не е тема за сега). Ако можете да споделите и ценови порядък за изготвянето на такъв проект (на квдратура ли го смятат, на ниввво сложност). Общо взето не са ми много ясни принципнитр положения с газта, знам само че довеждането и инсталирането на уредите (котле, бойлер) се правви от лицензирана фирма, докато останалата инсталация (може би) може да се изпълни и по начина направи си сам/с приятел съобразно проекта.
sokolov.91 - майстор
Аз съм от Костинброд. Не съм нито лицензирана фирма за газ, нито съм майстор парнаджия. Обаче го играх тоя филм и аз бях главен изпълнител на 90% от нещата. Мога да ти бъда доста полезен според мен. Ако искаш да се възползваш пиши на лични, пък после си развивай темата за да е полезна и за други като теб.
viewtopic.php?t=60104
Еййй, забрайх, че си от Костинброд!!! Другия път, като ходя в Царичина, ще ти се обадя.
speka_rs - специалист
Колега, ако има някакава възможност да се изпълни проекта с подово помисли сериозно над въпроса. И ще се осеща по-добре и ще са по-ниски сметките.
sokolov.91 - майстор
чет юли 15, 2021 4:36 pmТрифон П.Трифонов написа:
Еййй, забрайх, че си от Костинброд!!! Другия път, като ходя в Царичина, ще ти се обадя.
Да не забравиш пак до другия път... :axe:
пон юли 19, 2021 10:50 amsokolov.91 написа:
Да не забравиш пак до другия път... :axe:
Сакън! В никой случай!

Тема "Проектиране на отоплителна система на газ за еднофамилна къща" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: