Здравейте ,имам един въпрос относно горелките грейко стар 20 Наскоро си купих горелка и котел 30 кв Разградски След като пуснах горелката се оказа че не може да се свали температурата под 58 градуса ,а сега времето е още топло и в стайте температурата надвишава 26-27 градуса На другият модел голелки температурата е била доколкото разбрах 40 градуса ,а нашата е 58 градуса Има ли начин да се свали температурата на горелката ,или трябва да се измисли друг вариант Търговеца ми продаде и термостат GENERAL HT270 SET,но не знам нито как да го вържа нито как да го ползвам До сега бях на камина на прити на дърва и там можех да регулирам температурата според дървата ,но сега съм на слънчогледови пилети и нещо не мога да се справя Отоплявам къща около 90-100 кв и бойлер 80 литра и съм с 8 радиатора вързани на 3 кръга Другият вариант е с термо глави ,но не знам какви да си взема В момента е нагласена на 58 градуса от 6-8 часа от 12-13 часа и от 17 до 23 часа ,защото в едната стая живее стара жена и трябва да е топло ,а в останалите от 8 до 17 часа няма никой
Последна промяна от тодормп на пон окт 11, 2021 9:16 pm, променено общо 1 път.