Най - вълнуващия въпрос зимно време.
M.B. - напреднал
Добър ден интересува ме някои ползвал ли е такива или подобни на тях с wi-fi управление. Как са като цена/качество, заслужават ли си и евентуално плюсове и минуси в сравнение с обикновенните механични. :tonqe:
Прикачен файл:
термоглава 1.jpg
термоглава 1.jpg (54.52 KиБ) Видяна 1929 пъти
Прикачен файл:
термо глава 2.jpg
термо глава 2.jpg (89.69 KиБ) Видяна 1929 пъти

Малка поправка от снимките, понеже се свързах с човека само Термо главата е 75лв( няма кран).
Последна промяна от M.B. на пет дек 10, 2021 3:52 pm, променено общо 2 пъти.
burkov - специалист
Скоро поръчах от новите на Shelly.
Българска компания, най-големия производител на подобни уреди в европа, с изцяло wifi глави и без нужда от гейтуей.
По-скъпи са, но предвид останалите им продукти, според мен си заслужава.

Ще дам отзиви след месец.
M.B. - напреднал
пет дек 10, 2021 3:26 pmburkov написа:
Скоро поръчах от новите на Shelly.
Българска компания, най-големия производител на подобни уреди в европа, с изцяло wifi глави и без нужда от гейтуей.
По-скъпи са, но предвид останалите им продукти, според мен си заслужава.

Ще дам отзиви след месец.
А каква им е цената? Ако се сетиш след месец драсни едно мнение! Че ми предстои купуване до няколко месеца за следващия сезон.
m0m43 - специалист
Тея глави са от али-то и вървят по ~50тина лв. Нищо не пречи да го поръчаш от там и да спестиш някой лев. Доставката ако е от EU склад ще е седмица. Аман от али-прокопвачи...

Иначе дали са zigbee/wifi все тая - пак ще можеш да си ги контролираш през нета. Ако са wi-fi си помисли дали рутера ти ще успява да смогне с толкова устройства, или ще трябва да купуваш допълнителен.
M.B. - напреднал
пет дек 10, 2021 7:59 pmm0m43 написа:
Тея глави са от али-то и вървят по ~50тина лв. Нищо не пречи да го поръчаш от там и да спестиш някой лев. Доставката ако е от EU склад ще е седмица. Аман от али-прокопвачи...

Иначе дали са zigbee/wifi все тая - пак ще можеш да си ги контролираш през нета. Ако са wi-fi си помисли дали рутера ти ще успява да смогне с толкова устройства, или ще трябва да купуваш допълнителен.
Тоест може би тези тип zigbee са по удачни като вариант? Сега ще погледна и в али-то каква им е цената.
burkov - специалист
пет дек 10, 2021 7:59 pmm0m43 написа:

Толкова да не си в час, и толкова глупости да изпишеш... Ти имаш ли идея коя е компанията и какво прави?
Аман от разбирачи.
шоп - майстор
пон дек 13, 2021 6:03 pmburkov написа:
Ти имаш ли идея коя е компанията и какво прави?
Алтерко АД
(A4L/A4L)?

Познах ли?
Фитилчо - майстор
пон дек 13, 2021 6:40 pmшоп написа:
пон дек 13, 2021 6:03 pmburkov написа:
Ти имаш ли идея коя е компанията и какво прави?
Алтерко АД
(A4L/A4L)?

Познах ли?
:lol: :lol: :lol:
Позна
И от Алито са на половина :lol:
M.B. - напреднал
По темата за Термо глави, ако някои може да изкаже мнение какъв тип са по удачни, може и конкретни предложения за марка модел и т.н. Предстои ми купуване на около 10 броя. Става въпрос за къща и отоплението ще е на пелети.

Тема "Мнения за Термо Глава." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: