Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Имам един въпрос - Имаме пелетна камина Marelli PSN 18 от 2018 година и наскоро установихме проблем - запалката не иска да запали пелетите. Бихте ли ми казали на какво може да се дължи проблема?
Krasi_S - специалист
Answers: 1
Шареният боб дава като отговор "изгоряла запалка". Елементарно е да я тествате дали работи. Махате пепелника, слагате една кофичка да ви събира падащите пелети и наблюдавате запалката дали загрява. Ако не я виждате, пробвайте да я пипнете след минута, две. Но внимателно. Ако е работеща, може да се изгорите. Направете теста и споделете резултата. С повече налична от Вас информация, ще може да Ви се дадат и повече отговори...
Колко повече информация да Дават бе Краси?
Колкото са шарени, или колкото са на брой, бобените ти зърна?
С ампер клещи няма ли да е по безопасно и интелигентно?
Нищо не пипаш, не разглобяваш...
silent - майстор
Всеки дом с ампрклещи....инак не е дом а циганска колиба... :-D
вт окт 25, 2022 7:54 pmsilent написа:
Всеки дом с ампрклещи....инак не е дом а циганска колиба... :-D
Ма много сте първични тая вечер бе. От затъмнението ше да е, хаха.
Електромера важи ли? Или не е удобно, макар всяка къща да го има и да ти светне как да го погледнеш?!
Шегувам се.
На горелката ми ѝ е горял предпазител. Що пък на каминката да не е и той?!
Дистанционно толкос и без боб- на страгали съм.

Краси е прав да се дадат повече подробности- овъглени ,но незапалени пелети,също е вариант.
Единствено клишето петни поста.
Krasi_S - специалист
Answers: 1
вт окт 25, 2022 8:26 pmТрифон П.Трифонов написа:
Единствено клишето петни поста.
Приемам забележката :prayer: Началото трябваше да е в шеговит тон, но явно нещо се е загубило при превода или само толкова мога... :?
ср окт 26, 2022 9:13 amKrasi_S написа:
:?
Че и скромен бе, хаха!

Тема "Проблем със запалката на пелетна камина Marelli PSN 18" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: