Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте,

Някой може ли да ми каже каква настройка трябва да се направи на пелетна камина Alfa plam como 15 , за да модулира при достигане на зададена температура на водата. В момента единствено влиза в модулация при достигане на температура на стаята.

Поздрави
Ивелин Петров - специалист
ср ное 08, 2023 6:33 pmvoknen10 написа:
Здравейте,

Някой може ли да ми каже каква настройка трябва да се направи на пелетна камина Alfa plam como 15 , за да модулира при достигане на зададена температура на водата. В момента единствено влиза в модулация при достигане на температура на стаята.

Поздрави
Първото и най-важно преди да правиш каквото и да е, щом искаш да модулира по температура на водата, вдигаш градусите на стаята на макс. (40 гр), която не може да достигне и започва да модулира по вода. Аз съм по този начин, с термоглави навсякъде, от 5 години ползвам този метод безпогрешно. За фини настройки виж темата за Alfa Plam 21.
YordanZaykov - напреднал
ср ное 08, 2023 6:33 pmvoknen10 написа:
Здравейте,

Поздрави
Параметър P-8-4-13 mode Stand-By
1 - Въздух
2 - Вода
3 - Външен термостат

Тема "Настройка Alfa Plam Como 15" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: