Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Само да кажа... Котле на балкона и прокарали тръбите към баните по тавана... На горния му се отлепят плочките по трасето...
silent - майстор
И какво търсиш човек да му ги залепи или компания за празни приказки?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед дек 24, 2023 10:20 amsilent написа:
И какво търсиш човек да му ги залепи или компания за празни приказки?
На теб не ти знам проблема какъв е. Явно е хронично, та да избива неделя сутрин...
Намирам три полезности от споделеното.
- за плочките.
- за тръбите.
И приятности от общуването с Кака.

Верно, Силенцио обикновено е крив, но постоянно е готин.
ESPACE - майстор
нед дек 24, 2023 10:13 amn_a написа:
Само да кажа... Котле на балкона и прокарали тръбите към баните по тавана... На горния му се отлепят плочките по трасето...
Скоро и тези извън трасето.
B0bi - специалист
Казусът е интересен. Да грееш комшията си безплатно. Той нормално да няма нищо против, докато не разбере, че плочките му не са лепени с подходящо лепило. Следва крякане с надежда комшията отдолу да му поеме ремонта за залепване с правилно лепило. Без претенции да си махне тръбите от тавана (си).
Весело е :lol:
Все пак съм го виждал в Париж (всичкия водопровод по долната страна на тавана).
MamaMy - майстор
:roll: Не знам хората ли са на опаки или ние сме на обратно. Его те в Париж водопровода им по таваните. В Лондон канализацията по фасадата. В Левкосия централния водопровод по дървета и покриви като нашите кабеларки, а домашната електроинсталация върви в тръби по пода. Сбъркана работа :? :lol:
B0bi - специалист
Или пък може би не (е сбъркана). Дали пък не е възможно някой конкретно да е сбъркан :? с ревливостта си
Kumay - майстор
ср дек 27, 2023 8:14 pmB0bi написа:
Или пък може би не (е сбъркана). Дали пък не е възможно някой конкретно да е сбъркан :? с ревливостта си
Преди много години един украинец, женен за бесарабска българка и живеещ в България ми каза:
" - На Вас, българите Ви е национална черта да се оплаквате!"
B0bi - специалист
Щеше да е хубаво ако не беше прав :|

Тема "тръби по тавана" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: