Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте! Печката стартира с пускане на пелети минава в режим на палене но, за времето определено за палене , не пали. Пелетите в горивната камера са топли. След като почистя не запалените пелети, стартирам на ново и тогава се пали. Ще ви бъда благодарен за някакви насоки!
ivanovbg - майстор
Пипа ли нещо по настройките преди да почне да го прави? Почисти кюнците, комина. Провери нагревателя да не се е дръпнал назад. Това на първо четене.
нед окт 27, 2024 10:35 amivanovbg написа:
Пипа ли нещо по настройките преди да почне да го прави? Почисти кюнците, комина. Провери нагревателя да не се е дръпнал назад. Това на първо четене.
Не съм пипал настройките. Преди сезона съм почистил комина и кюнците. Няма логика да се пали от вторият път. Пелетите са борови за първа година съм с такива. Да променя настройките?
ivanovbg - майстор
Да, но само тези за запалването. Въведи и стандартните стойности. И аз съм с борови и нямат проблем. За запалването съм със стандартните настройки. Преди с какви пелети е работила?
нед окт 27, 2024 8:35 pmivanovbg написа:
Да, но само тези за запалването. Въведи и стандартните стойности. И аз съм с борови и нямат проблем. За запалването съм със стандартните настройки. Преди с какви пелети е работила?
Дъбови.
вт окт 29, 2024 9:19 amMitoprim написа:
нед окт 27, 2024 8:35 pmivanovbg написа:
Дъбови. Излезна прав. Запалката беше влезнала на вътре. Благодаря! Жив и здрав!

Тема "Commo 21 не запалва." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: