Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте на всички!Искам да споделя за един проблем с вас.В момента използвам газов котел viessmann vitodens 100w и имам свързан стаен терморегулатор computherm q7rf безжичен.И проблема е че когато го отдалеча терморегулатора от приемника който се намира до котела не иска да сработва.Демек докато спиш може и да не сработи и може да си измръзнеш.Котела ми е в кухнята,а терморегулатора го нося в спалнята,която е най-далечната стая спрямо където е котела и приемника.И се получава,че сигнала трябва да мине през три стени,обаче нестава.Уточнявам,че живея в панелен тристаен апартамент и явно сигнала не минава през панелата!Когато иначе го приближа регулатора до котела вече сработва.И питането ми е какъв друг модел безжичен стаен термурегулатор да си купя който да работи по адекватно спрямо моя котел и да е по-мощен за да може да лови сигнал.А регулатора неможе да го приближа по-близо до приемника,защото спалнята ми е най-студената стая и както уточних вече най-далечна.Моля да ми препоръчате стаен терморегулатор безжичен.
Благодаря!

Тема "Въпрос относно стаен терморегулатор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: