Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Моля да ми пишат всички,който се отопляват на такива печки.Нека споделят с мен цялостната система за изграждането на такава печка.
Никой ли няма да сподели с мен? Всъщност аз съм напрамил печка с въздушна риза ,но незнам да ли съм спазил всички изисквания.Сега ми престои нейното монтиране и отвеждане на въздуховодите в другите стаи.Предварително благодаря на онези ,които ще ми пишат.
Palawnik - специалист
Не е ли по-добре да пуснеш снимки или чертежи. Така е много трудно да се прецени къде си допуснал грешка, ако има такава.
nobreak - специалист
Здравейте. И аз се интересувам от подобна печка на дърва и въздушна риза. Моля някой ака има чертежи или е правил да сподели наученото и ефективността на печката.
Поздрави.
Мунчо - специалист
Това е схемата за камина с въздуховоди. В зависимост от мощността на горивната камера и вентилатора, могат да се отопляват жилища до 150м2.

Изображение
буната - помощник
ето идея за печка за подгряване на въздух ,http://www.youtube.com/watch?v=-q8PUyHP ... re=related
аз имам изградена вече такава система и съм много доволен проблема остава с изключването на вентилатора и всичко изстива смятам това лято да добавя и водна риза ще стане много по ефектно дори когато спре вентилатора

Тема "Как да си направим печка с въздушна риза?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: