Най - вълнуващия въпрос зимно време.
sez_djebel - специалист
По долу представям цялостната схема на моето собствено етажно парно - отворена система с един кръг. Бойлера ми е първи консуматор (макар и пригоден от обикновен - монтирах нов фланец със серпентина) и през зимата забравям от къде се включваше електрическото затопляне :) .

Прикачен файл

Етажно парно отворена система.JPG
Етажно парно отворена система.JPG (44.91 KиБ) Видяна 7439 пъти
Bobivan - специалист
Бомбаджииче ми се чиниш!!! :lol: :lol: :lol: Фундаментални грешки в конструкцията...
крум - специалист
Bobivan, обясни на по-незапознатите, които не виждат от пръв поглед кое точно е бомбаджийското?
burningice - специалист
не знам дали е правилно разщирителния съд да се връзва след секретен кран (на ст. вода на лирата)
sez_djebel - специалист
Bobivan написа:
Бомбаджииче ми се чиниш!!! :lol: :lol: :lol: Фундаментални грешки в конструкцията...
Непоправимо си тъп !
sez_djebel - специалист
burningice написа:
не знам дали е правилно разщирителния съд да се връзва след секретен кран (на ст. вода на лирата)
По принцип всеки консуматор се слага за да работи ? Няма смисъл лирата да се спира! А за секретен кран не съм чувал - само за секретна ключалка :) Не е подигравка колега просто наистина не съм чувал за секретен кран ... Поздрави - Сезго
sez_djebel - специалист
Bobivan написа:
Не си прочел заглавието ??? Схемата е предназначена за ironlady, а не за неуки !!!
burningice - специалист
sez_djebel написа:
burningice написа:
По принцип всеки консуматор се слага за да работи ? Няма смисъл лирата да се спира! А за секретен кран не съм чувал - само за секретна ключалка :) Не е подигравка колега просто наистина не съм чувал за секретен кран ... Поздрави - Сезго
в такъв случай ще ти трябва от по-широкото тиксо
sez_djebel - специалист
burningice написа:
sez_djebel написа:
burningice написа:
в такъв случай ще ти трябва от по-широкото тиксо
Аха , ти вече си го ползвал ??? Кажи поне върши ли работа ?! :lol:
ironlady - модератор
burningice написа:
Не е правилно! Не трябва да има спирателна арматура на линията на РС

Тема "RE на " ironlady "" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: