• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
ky-kyy - майстор
пон фев 08, 2021 2:12 pmjamescho80 написа:

Обадих се на един приятел дето уж знае повече от мене . В сряда ще дойде да я търсим заедно тая кутия :?
Ква кутия ще търсите бре? Ку куу ти каза, да изкараш тоя контакт и да му завиеш жиците за клемите. Предполагам, че едната ще е прегоряла, затова я срежи до здраво заголи и затегни. А най-добре, си купи нов контакт и си го вържи. А още по-добре, плати на ел техник, да ти го направи.
Не забравяй, преди да бараш, да спреш тока!!!!

Кутии щели да ровят моля ти се.....
Antonii - майстор
То човека още в първия си пост по темата пише, че го е сменил.
Но важното е да се пише, пък на който му се чете, да си чете.
jamescho80 - напреднал
пон фев 08, 2021 9:37 pmAntonii написа:
То човека още в първия си пост по темата пише, че го е сменил.
Но важното е да се пише, пък на който му се чете, да си чете.
Мда смених го с нов и го проверих 2 пъти дали са добре притегнати за да съм сигорен, че е както трябва.
Никаде не е нагоряло,аз се учудих преди да го сваля и стария го огледах хубаво и проверих болчетата сичко беше стегнато и даже беше занулен.
Явно не е проблема в контакта та ще чакам в сряда моя човек да търсиме кутията или квото там ще праим незнам , но ако не я намерим поне ще се напием :rolleyes:
jamescho80 - напреднал
Леле майко!!! Дойде моя чоек и търсихме тая разпределителна кутия и търсихме и търсихме ... свалихме тапетите от полвината стена , но кутия няма.
После той вика дай да видиме в таблото какво става ? Отвори там и зе да ръчка :| :idea: Аз му викам дай да изключа бушона отвънка в входа, че аз без да съм спрел тока не пипам! Той вика нема не бойсе! Кво ръчка кво прави по едно време кат гръмна нещо и угасна сичко! Отивъм отвънка във входа и гледам там си е включено а вътре ток няма. Чудихме се кво става ... и аз незнам и той вика незнам! :? Кво да прайм? ...ами нищо не измислихме и сега си събирам багажа да се пренасям у тех , че там поне има ток... за сега :?
FM STEREO - специалист
Какво ша прайш, търсиш читав техник да оправи кашата, не се знае как е изпълнена иснсталацията, може да не е със разклонителни кутии, може въпросният контакт да е свързан към друг в някоя конзола, има и такива изпълнения!
kozl - майстор
ср фев 10, 2021 3:32 pmjamescho80 написа:
Леле майко!!! Дойде моя чоек и търсихме тая разпределителна кутия и търсихме и търсихме ... свалихме тапетите от полвината стена , но кутия няма.
После той вика дай да видиме в таблото какво става ? Отвори там и зе да ръчка :| :idea: Аз му викам дай да изключа бушона отвънка в входа, че аз без да съм спрел тока не пипам! Той вика нема не бойсе! Кво ръчка кво прави по едно време кат гръмна нещо и угасна сичко! Отивъм отвънка във входа и гледам там си е включено а вътре ток няма. Чудихме се кво става ... и аз незнам и той вика незнам! :? Кво да прайм? ...ами нищо не измислихме и сега си събирам багажа да се пренасям у тех , че там поне има ток... за сега :?
Леле какъв сериал. Не моем го пропущи.
А с пиенето ко стана :? Да не се е занулило вместо контака :-D
jamescho80 - напреднал
ср фев 10, 2021 4:40 pmkozl написа:
ср фев 10, 2021 3:32 pmjamescho80 написа:
Леле какъв сериал. Не моем го пропущи.
А с пиенето ко стана :? Да не се е занулило вместо контака :-D
Момчета последния ми коментар беше майтап . Само исках малко да се по смеете :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Човека наистина дойде , но нищо не е гръмнало и не съм се изнесъл още :-D
Оказа се ,че има прегорял кабел за нулата ,но не в контакта а в таблото при бушоните .
Контакта вече работи и всичко е наред.

Много благодаря на всички за съветите!
Научих от вас полезни неща по темата и знае ли човек ..в бъдеще може да ми потрябват .
=D> =D> =D>
ky-kyy - майстор
Ся вече, може да се ожениш. Търсим булка :supz:
jamescho80 - напреднал
ср фев 10, 2021 7:15 pmky-kyy написа:
Ся вече, може да се ожениш. Търсим булка :supz:
ааа не не ...мрънкало ми не требва :roll:
bulhomes2 - майстор
Ееее, трябваше да оставиш шегата няколко дена да набере коментари... Тъкмо щях да търся тема "бисери на форума".

ПП. За к'во му е булка, кат' има сговорна комшийка?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Неработещ контакт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: