• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
krasi92 - майстор
А има и термопредпазител
iliya_i - майстор
пон дек 06, 2021 1:40 pmPetar_9191j написа:
пон дек 06, 2021 1:24 pmiliya_i написа:
Пречупеният черен проводник от ключа към DCM-1215 здрав ли е?
Как проверихте захранващия кабел, като е навит на макарата?
Здрав е , а кабела го изпробвах на ъглошлайфа ми и работи без проблем...
Кой кабел пробва на ъглошлайфа? Този на прахосмукачката или този на разклонителя в който я включваш?

download/file.php?id=143057&t=1
Тук се вижда, че не си развил кабела на прахосмукачката и не си и извадил макарата.
Petar_9191j - помощник
пон дек 06, 2021 6:41 pmiliya_i написа:
пон дек 06, 2021 1:40 pmPetar_9191j написа:
пон дек 06, 2021 1:24 pmiliya_i написа:
Пречупеният черен проводник от ключа към DCM-1215 здрав ли е?
Как проверихте захранващия кабел, като е навит на макарата?
Здрав е , а кабела го изпробвах на ъглошлайфа ми и работи без проблем...
Кой кабел пробва на ъглошлайфа? Този на прахосмукачката или този на разклонителя в който я включваш?

download/file.php?id=143057&t=1
Тук се вижда, че не си развил кабела на прахосмукачката и не си и извадил макарата.
Моля без подигравки ! Снимките са преди да изпробвам кабела .. Ако някой ще пълни темата с излишни коментари да не коментира !
П.с Също ако някой може да прати схема или да напише как да го свържа без платката.
Petar_9191j - помощник
пон дек 06, 2021 3:57 pmFM STEREO написа:
Ти как разбра, че електрониката е заминала? Провери си ключа щом е давал ядове, ако не е той, най вероятно е в износени четки!
Ами от други теми видях , че повечето съвети са да се отстрани електрониката...! Четките са наполовина .
iliya_i - майстор
пон дек 06, 2021 7:30 pmPetar_9191j написа:
Моля без подигравки ! Снимките са преди да изпробвам кабела .. Ако някой ще пълни темата с излишни коментари да не коментира !
Ok! Няма повече. Като си толкова умен, че и обидчив (да не казвам и прост), оправяй се сам!
То се опитваш да помагаш, ама он се прави на голямата работа.
FM STEREO - специалист
пон дек 06, 2021 7:42 pmPetar_9191j написа:

Ами от други теми видях , че повечето съвети са да се отстрани електрониката...! Четките са наполовина .
Това, че в други теми е споменато не означва, че и при теб е така, ако имаше опит в боравенето с мултицет, щеше да провериш захранващият кабел, ключето, оглед дали четките контактуват със колектора на ротора, прозвъняване на техните връзки и ако всичко е наред, чак тогава може да се пристъпи към изолиране на електрониката ако има сънение, че е дефектирала, вижда се, че нямаш необходимите познания и опит, затова се обърни към оторизиран сервиз!
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с прахусмукачка philips" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: