• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
valentino76bs - майстор
вт апр 19, 2022 8:39 ams_toshkov написа:
Здравейте . Моля за компетентни съвети . Захванах се да помогна на съседи с
Другия път им изкопай градината,боядисай верандата и т.н. и не се хващай с неща които хал хабер си нямаш понеже рискуваш много!
addicted - специалист
Е най много да ги утепа тока. Учудвам се на хора които помагат на някой да си навреди.
FM STEREO - специалист
Кажи на съседите да си извикат ел.техник и не се занимавай с неща, които не са ти ясни! [-X
MamaMy - майстор
Е сега ще ви скочат как не искате да помагате, как било в руски, американски и български форум. Как изобщо не уважавате съфорумците си и какви сте егоисти. Че никой няма да ви открадне занаята и още готови заучени фрази. А колко е лесно да се даде съвет. "Повикай техник" :lol:
gogo7777 - майстор
Друго си е някой да пита в "Направи си сам ".....-"момци имам проблем".....имате ли телефона на техника.
Предполагам, че едва тогава ще има полезни мнения от сорта....ама от Кой град си....Дай снимки.....за чий уй ти е това......що не си купиш готово.....що така що онака......И.ТН
:drinkers:
addicted - специалист
Без да се обижда никой. Как да помогнем на човеко като не знае как се борави с мултицет? Неможе да измери верига, неможе да измери съпротивление. Той дори не знае "оригиналния" нагревател дали е здрав. Какво остава до елементарните техники наа обезопасяване като зануляване. Снимал е картинки и по тях връзва схема без да има представа кое какво е. Ами ако е смачкал капилярката някъде? Ами ако пак не е занулил корпуса? И ние даваме съвети, обучаваме...наща съвест ще е чиста.
Да намерят някой найстина запознат, да оправи бойлерчето за две минути и да започнат да си мият ръцете с топла вода.
krasi92 - майстор
Камикадзета баце. Ако случайно се получи започват и консултации да дават някои.
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с електрическа част на бойлер 10 литра за под мивка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: