Кой колко е умен няма как ти да определиш, както и кой колко е прочел и експериментирал. Налягането не се променя само на входа, ето ти тема за мислене щом пък ти си толкова умен 

пон яну 29, 2024 10:35 pmchapara написа: Кой колко е умен няма как ти да определиш, както и кой колко е прочел и експериментирал. Налягането не се променя само на входа, ето ти тема за мислене щом пък ти си толкова уменАко толкова много си прочел и експериментирал щеше да знаеш, че проточните бойлери имат задължително минимално налягяне на входа за да включат. Ама ти си умен. Запази темите за мислене за себе си.![]()
вт яну 30, 2024 7:37 pmgogo7777 написа:Аз ако последния отговор не е от Трифон, Хидрата, Галин или Андри1 не отварям темата! А, и кака ти...вт яну 30, 2024 11:08 amJunak написа: .... само заядливи комплексари. Даже поста и да не е насочен към тях, те не пропускат да се изявят......Напълно съм съгласен.....Напоследък се набива яко на очи.
![]()
вт яну 30, 2024 8:42 pmKumay написа: Аз ако последния отговор не е от Трифон, Хидрата, Галин или Андри1 не отварям темата! А, и кака ти...Тази, както и![]()
вт яну 30, 2024 8:48 pmТрифон П.Трифонов написа:Е, има и проблясъци!вт яну 30, 2024 8:42 pmKumay написа: Аз ако последния отговор не е от Трифон, Хидрата, Галин или Андри1 не отварям темата! А, и кака ти...Тази, както и![]()
viewtopic.php?f=22&t=71078
И не само.
Нещо против?! Вероятно загубих отстъпката.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: