Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Понякога, особено късно вечер, нещата могат да ескалират неочаквано. Като се вземе предвид, че е замесана дама, напълно резонно се пръска тестостерон.
Lutchezar - майстор
Ползвай търсачки.
Пълно е в мрежата с ремонти на тази серия.
Има спор по въпроса може ли да се нулира BMS, как и нужно ли е.
Чети коментарите, сваляй биоси, флашкай, сменяй елементи ако е нужно.
И пак е по метода на налучкването...

https://youtu.be/Zs8Z3WPzW9I?si=zictHMz7lxWDC6zR

https://youtu.be/pHDBQNXmn_8?si=dPiPlRpayF-FVrPG
Последна промяна от Lutchezar на чет ное 28, 2024 9:05 pm, променено общо 1 път.
silent - майстор
Янко гледай си музиката може би там си по-силен. Сигурен съм, че може да намериш някой скрит коз с който да оправиш приятелката и без да и оправяш смукачката, не защото си глупав прост или некъдърен а защото техниката е много по-умна от твоето познание. Понякога се чудя на хора които се опитват да оправят нещо което не знаят как да сторят и хабят време и енергия за в пъти повече пари отколкото да си го купят отново.
MamaMy - майстор
Да, но както и в случая тези хора са склонни да обвиняват нас за техните неуспехи. Мислят си, че някой им е длъжен. Още повече, че четат титлите над аватарите ни и си мислят, че са истина. Даже и на ум не им минава, че пише майстор, но може да си майстор-баничар или майстор на спорта. Другия аспект е, че такива хора обичат да опростяват нещата в собствените си представи. Свалят ги един вид до тяхното ниво " Е, какво толкова, някоя жичка се е откачила или някое бушонче е изгоряло". А техниците според тях са измамници. "- За една спойка с поялника взе 20лв. Аз ще си купя поялник за 3 лв и вече ще си ги правя сам".
Николов Н. - специалист
- Ама,майсторе, вие ми оправихте гумата за 20 минути ,а ми искате 40лв. Как може?
- Г-жо,аз съм се учил 20години, за да мога сега да ви оправя гумата за 20минути !
Надпис в една гумаджийница.
П.С.: За занимавка или от инат ,всеки е правил по нещо,което не му е професия. Грешката в такива случаи ,е да се пита във български форум. Виждате резултата. По-добре в тубата,гугъла и приятели.
silent - майстор
Във всеки форум по света ще отрежат касапин който пита как да направи мозъчна операция. Във форум има смисъл да се помага на хора които имат минимума познания за да разберат и приложат помоща. Всичко друго е преливане от пусто в празно и загуба на време.
yanko78 - специалист
Просто можеше да се обясни, от хората които разбират, че тази платка е сложно нещо, което се програмира, има различни фърмуери и т.н. То се почна студено/студено и т.н. Благодаря на хората които дадоха ясни насоки за какво става въпрос, без недомлъвки.
Аз съм от хората които обичат предизвикателствата и най вече, разрешението им. Очаквайте продължение на темата.
Junak - майстор
чет ное 28, 2024 10:42 pmyanko78 написа:
Просто можеше да се обясни, от хората които разбират, че тази платка е сложно нещо, което се програмира, има различни фърмуери и т.н. То се почна студено/студено и т.н. Благодаря на хората които дадоха ясни насоки за какво става въпрос, без недомлъвки.
Аз съм от хората които обичат предизвикателствата и най вече, разрешението им. Очаквайте продължение на темата.
Уффф, недей с лошо. То тая тема се изтрая трудно, сега искаш и продължение. Спести ни го [-o< [-o< [-o<
lyubohar - майстор
Тук някой написа,че някой учил 20г. за да оправи една гума!
Аз би трябвало да уча 200г.за да се науча да свиря на цигулка.
Наистина съм учил "само"20г.
Хора-прочетете какво е заглавието на този форум-"НАПРАВИСАМ"!!!
Вървете да си ги мерите в професионалните форуми!
Lutchezar - майстор
Ами ето линк.
Да чете.
https://www.vintagetech.ru/literature/3 ... 1993g.html

Има го в мрежата и оригинално, с 4ти том за цифровата схемотехника.
Горе съм пуснал линк за руски ремонтен форум, и няколко клипа където от 2 сглобяват една с префлашване на оригиналния софтуер.
Няма как да вкараш години учене и опит в няколко изречения.
Той дори в Гугъл не е потърсил какъв е проблемът и колко е разпространен, какви решения има и т.н.
И изкуствен интелект не ползва. И не знам на колко езика може да чете и да ползва машинен превод, когато е необходимо.

Тема "Ремонт на прахосмукачка?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: