Привет на всички "колеги".Феномена е следния: Онзи ден имаше авария в населения район в който живея и абсолютно никъде нямаше ток...До тук всичко нормално..докато няма ток забелязах че крушката в една от стаите мъжди,учудих се проверих в друга стая в която полюлея и крушката са сходни,там не Мъждеше.Помислих си ..тва не е истина ,махнах бушона тогава спря да мъжди.
Мисълта ми е възможно ли е някакво остатъчно електричество да има??И ако има защо другата крушка не Мъждеше
Как може при такава авария ,никъде наоколо няма ток а при мен мъждене??
Ще ме простите за лаишкия въпрос,но имам основни познания само,колкото да си вържа бойлера примерно.Прикачвам снимки ,по време на снимките има авария и никъде няма ток.
Поздрави на всички и весели празници!
Мисълта ми е възможно ли е някакво остатъчно електричество да има??И ако има защо другата крушка не Мъждеше
Как може при такава авария ,никъде наоколо няма ток а при мен мъждене??
Ще ме простите за лаишкия въпрос,но имам основни познания само,колкото да си вържа бойлера примерно.Прикачвам снимки ,по време на снимките има авария и никъде няма ток.
Поздрави на всички и весели празници!
Прикачен файл
Messenger_creation_11895044-6A6C-4591-AAE0-7DAB0F85380D.jpeg (36.57 KиБ) Видяна 470 пъти
Прикачен файл
Messenger_creation_AC6D3D75-C03C-4C10-B378-82008BE98D23.jpeg (27.91 KиБ) Видяна 470 пъти
Прикачен файл
Messenger_creation_834CB890-857C-403F-A9BD-848C7E1FBDA8.jpeg (33.83 KиБ) Видяна 470 пъти