• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
prasse - специалист
Ей затова трябва да се инвестира в подмяна на остарелите инсталации със съвременни такива в старите сгради.
Хората се страхуват и не искат да вземат такова (общо) решение за подобен скъп ремонт и не им се ще да повярват, че може да се изтрепят или подпалят (докато не се случи, не дай си Боже).
Иначе, агресивна политика за санирането и желаещи за такова има...
addicted - специалист
Хората си ремонтират апартаментите, чанти с пари дават за плочки,шпакловки, мазилки и латекс, и един сантиметър кабел не сменят. Обикновенно гипсокартонджията им прави лунички и лед осветление. В кухнята на стария кабел от соц време дето си е 4 квадрата, кво му е на кабела много си е хубав той си работи, та на него сложат фурнЯ, плот, миялка и пералня, и то си е добре. 30 години е работило, та ся ли баш нещо че му стане. Бум и по един климатик в сека стая, они са ногу икономични новите, нищо и нема на инсталацията.

А кво остава за общи захранващи линии! За какво да ги пипаме бе, нема смисъл у нас си работи сичко.
Баш Майсторо - специалист
Аз за това като взех стара къща първо смених ВиК до водомера и пътя с нови, цялата ел. инсталация с нова трипроводна с модерни табла със заземяване, АП и ДТЗ и после почнах да мажа и цапам. С тока, водата, газта и др. шега не бива другото са модерни хуйни.
gogo7777 - майстор
Рангеле, за тебе знаем. Кажи за момата, която ти висеше по бански на обекта, докато си бачкал?
:lol:

П.п.....предполагам не си забравил яйцата. Слагат се във всяка разклонителна кутия на ел.инсталацията за да може да се подменят при нужда без да къртиш мазилката :wink:
Даже и без бански ми е седяла ама това е за друга тема, яйцата и те. :wink:
gogo7777 - майстор
Значи всичко е ОК. Да не те мисля :)
Свободно, почеши коня.
fbr - майстор
пет май 23, 2025 8:02 amsilent написа:

Само на енергото? Нивото е критично ниско на всичко макар, че който и да питаш ще ти каже че няма по-компетентен от него.
Виждаш в джобса каква е обявата за инкасатор. Велико е. СПЕЦИАЛИСТ ФАКТУРИРАНЕ НА ЕЛ. ЕНЕРГИЯ И АДМИНИСТРИРАНЕ НА КЛИЕНТСКИ ДАННИ
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Изгорял климатик, и нехайство може би!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: