Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
gogo7777 - майстор
Няма как да се обърне палачинката, докато аз държа тигана :)
Ако старците са готини бих им купил дърва :wink:
Освен, че тази полемика е повече от глупава, палачинката ще се обърне в момента в който някой те гътне с главата надолу. Ти си дръж тигана правилно!

В случая, мненията на двамата герои са абсолютно неадекватни.

Преди няколко дни помогнах, доколкото можах, на семейство преподаватели в родното ми училище. Той беше директор известно време.
Отдавна са бивши, на преклонна възраст вече и леко неадекватни на времето в което живеем- на около 90 са.
Няма как да ги нарека кукумицини, няма как да подмина, без да помогна.
stefanjor - специалист
Тук ще се явя малко като адвокат на МамаМу (не че има нужда).
Много буквално всеки разтълкува мнението му и всички се хванаха за "кукумицина".
Аз го разбирам какво иска да каже, и това че използва кукумицин в никакъв случай не го тълкувам, че има негативно отношение към възрастните хора.
Работата е там, че в описният от него случай ако сложим от едната страна на везната възрастните хора, техните действия и безотговорно поведение и от другата страна здравето и дори живота на децата и останалите хора живеещи до въпросният "екарисаж" според мен "кукумицин" дори е много леко и обрано определение.
Хора които не се съобразяват с околните и не разбират от добра дума, а само гледат собствената си кочинка това, че да на пределна възраст не само не ги оправдава, а дори обратното.
Но както често се случва- всеки от неговата си камбанария.
Цял блок "кукумицини" и аде, разпрата у форума е готова, щото някой навремето подвел хората и всички под общ знаменател, че и адвокати се появиха. В целия блок един разумен не останал!!! Бре!

Хайде малко по реални да бъдем, че и облаците недостатъчно да ни возят!

Пуснете си филма Топло да се посмеете!
MamaMy - майстор
пет юни 06, 2025 1:24 pmstefanjor написа:
Малко да успокоим духовете:
Коя е сградата, в която е сниман филмът „Топло”
Духовете са си спокойни. Просто lyubohar и Christo се припознаха в кукумицините и "скочиха Босфора да бранят". gogo7777 пък веднага съгледа сгодна ситуация да направи въргала като насъсква едните срещу другите, а той стои от страни и гледа саира. Типично за него. В крайна сметка се изказа пожарната. Разтегна локума до дебелината на целофан и даде определение за всички участници. Никой не попита какво се е случило до сега с този вход, а не блок. :razz:
gogo7777 - майстор
:lol: :lol: :lol: :lol:
Абе за мен специално не си уцелил, ама си близко де. :-D
Леко да замърчее, някои си нямат друга работа, та земат да си разтягат ластиката.
Сърбел се лекува с чесанье.

Тема "Енергийния кръг Орион на Ковачки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: