ср юли 09, 2025 9:43 pmhidrazin написа:Не,не съм се объркал.Аз като си заминах още палеха гумите край пътя да се топлят жриците на любовта...ср юли 09, 2025 9:16 pmStunks написа: Между другото да попитам дали тези конзоли от алиекспреса са удачни?Що за глупости? (ще ме извиняваш ама са такива)
Те са по китайски стандарт и са ... МНОГО скъпи. У нас има къде-къде по-качествени, по-евтини и СЪВМЕСТИМИ с нашите стандарти.
Дори тези на SCHNEIDER ELECTRIC са под едно левче...
ср юли 09, 2025 9:16 pmStunks написа: Сега за съседната кухничка искам да се пуснат три трасета за печка,бойлерче и пералня.Тук май ще спирам да те "насочвам" ... Има много неизвестни...
Тая твоя "лятна кухня" с тези "печка,бойлерче и пералня" си е направо още една къща.
Другата къща чия собственост е? Щото имам чувството че искаш към един електромер за закачиш консуматори за ДВЕ партиди...
НАМЕРИ си електротехник/фирма!
ср юли 09, 2025 9:16 pmStunks написа: Няма да се учудя на изостаналостта в Бг.Тук нещо жестоко си се объркал.
В тая област сме на светлинни години преди Северна и Южна Америка взети заедно, пред Великобритания и дори половината от Европа.
За Африка, част от Азия и острови няма въобще да споменавам...
![]()

Къщата е била две къщИ долепени една до друга някога и са имали отделни партиди...защо прадядото ги е направил на една партида и така си е останало.Но калпавата инсталация прави мизерии.Просто на външен вид изглежда една къща заради мазилката а всъщност са две различни долепени и не ми се занимава да правя ремонт на скапан гредоред и без това е много зле.Та искам да сложа нова инсталация със втори въздушен кабел в стаичката направо от таблото и през стената до новото табло което ще е.Ся,фирма ще потърся но искам да си купя нещата и да си изкъртя да положа гофрите и РК и трасетата за контактите.За да си ползвам една стая само за живеене лятото и рядко зимата.Преди това имаше преди 4 г наводнение и махнахме изгнилото дюшеме и сложихме плоча.
За кухнята...ами тя е мъничка но там си е готвила бабичката и контактите се стопяваха от печката и др уреди и са 3 на брой и ми се искаше и до там да ги прекарам като изкъртя нови трасета до старите контакти от старата инсталация и те бъдат ,,откачени,,от старите и включени към новата...
Фирма ще си търся но искам да свърша сам цялата работа.Е що да с аскъпи китайските? Нали като с аскъпи би трябвало да са качествени?Не намирам кутии на шнайдер под левче,близо на еднаква цена са.Да не са картонени?