Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
silent - майстор
Нямам реална земя имам нула и фаза от стълба толкоз дало енергото преди 70 години.
Stunks - напреднал
Значи останаха 2 вероятности. Или копчето за пуск е повредено и допират пластинките или ползваш скапан разклонител на Силвър Крест от Лидъл ,ако е последното направо го хвърляш в кюмбето.Капсулован и не подлежащ на ремонт.А пък най най вероятно последния шанс е дали са откачени връзките към програматора и може да се допират в съседство с другите пинчета и паразитния ток няма къде да отиде като си с такава инсталация TN-C
MamaMy - майстор
пон юли 14, 2025 2:27 pmStunks написа:
Значи останаха 2 вероятности. Или копчето за пуск е повредено и допират пластинките или ползваш скапан разклонител на Силвър Крест от Лидъл ,ако е последното направо го хвърляш в кюмбето.Капсулован и не подлежащ на ремонт.А пък най най вероятно последния шанс е дали са откачени връзките към програматора и може да се допират в съседство с другите пинчета и паразитния ток няма къде да отиде като си с такава инсталация TN-C
Не те знам какъв си и кой си, но дрънкаш глупости на килограм. "По-добре замълчи отколкото да проговориш и всички да разберат колко си тъп" са казали хората :lol:
aleksnp - специалист
паразитния ток няма
Паразитния ток е в мозъка ти.
Stunks - напреднал
пон юли 14, 2025 4:01 pmMamaMy написа:
Не те знам какъв си и кой си, но дрънкаш глупости на килограм. "По-добре замълчи отколкото да проговориш и всички да разберат колко си тъп" са казали хората :lol:
Като те гледам май си поредния завършил ТУ Габрово ми се чиниш.Имаше такива юнаци които се пънеха в ЮК ама станаха общаци въпреки дипломата ,,инженер,,
пон юли 14, 2025 4:04 pmaleksnp написа:
Паразитния ток е в мозъка ти.
Не се учудвам по изказа ти че си с IQ колкото телесната ми температура :-D :)

Женчовци.Бе вие мъже ли сте ? Само се оплаквате
Изображение
И по често в банята, че тестостерон избива през клавиатурата чак, хахаааа!
ESPACE - майстор
А пък най най вероятно последния шанс е дали са откачени връзките към програматора и може да се допират в съседство с другите пинчета и паразитния ток няма къде да отиде като си с такава инсталация TN-C
:-D :-D :-D Ехо, 21 век сме. Какъв програматор, какви пинчета? #-o
aleksnp - специалист
От къде се взе тоя Тинки? Направо пращи от акъл...
E как от къде, от UK.
Не съм против консерваторите
viewtopic.php?f=11&t=44207&p=1201628#p1201628
ама чак такъв фанатизъм......
Колега вече осем години понася лондонски живот и споделя, та имаме си понятие, макар косвено
prasse - специалист
Колега silent, включи си временно пералнята с ИЗПРАВЕН удължител/разклонител в друг захранващ кръг на жилището, провери дали ще се появи пак (д)ефекта и сподели резултата.
Внимателно и спазвайки мерките за безопасност!!!

Тема "Утечка на корпуса на комб.пералня." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: