Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
anatolt - помощник
Здравейте, преди няколко дни инсталирах 3 лампи в 3 съседни стаи, като двете са еднакви :LED плафон 40W - /ALOSA/ - С ДИСТАНЦИОННО < , а tретата е от същата серия <LED плафон 64W - /ALOSA/ - С ДИСТАНЦИОННО< Та проблемът е следният, докато се мъчим да се обучават и всеки ръчка нещо, едната 40вт се задейства от раз и няма проблеми, докато другите две 40 и 64 вт се включват само от едното дистанционно на голямата лампа и двете лампи се задействат едновременно, докато третото дистанционно въобще не успя да се задейства, и така имаме три лампи с две дистанционни, голямо шоу. Та въпросът ми е имали начин за ресет на лампите или дистанционните, като сме пробвали със вадене на батерии, изгасяне на тока и други методи, но не успяхме да се справим.
anatolt - помощник
пон ное 17, 2025 8:54 pmanatolt написа:
Здравейте, преди няколко дни инсталирах 3 лампи в 3 съседни стаи, като двете са еднакви :LED плафон 40W - /ALOSA/ - С ДИСТАНЦИОННО < , а tретата е от същата серия <LED плафон 64W - /ALOSA/ - С ДИСТАНЦИОННО< Та проблемът е следният, докато се мъчим да се обучават и всеки ръчка нещо, едната 40вт се задейства от раз и няма проблеми, докато другите две 40 и 64 вт се включват само от едното дистанционно на голямата лампа и двете лампи се задействат едновременно, докато третото дистанционно въобще не успя да се задейства, и така имаме три лампи с две дистанционни, голямо шоу. Та въпросът ми е имали начин за ресет на лампите или дистанционните, като сме пробвали със вадене на батерии, изгасяне на тока и други методи, но не успяхме да се справим.https://d-il.eu/led-plafon-40w-alosa-s-distancionno
hidrazin - майстор
ЦЪЪЪК
Стандартно по-простите неща са РАБОТЕЩИ и ДЪЛГОВЕЧНИ.
Жендърските простотии служат основно да създават проблеми.
Каквото сте си купили, това и ще ручате...
Няма RESET. Има инструкция - ЦЪЪЪК
Там пише и къде да го изхвърлиш:
Този продукт не е битов отпадък и потребителя е длъжен да го изхвърля само в контейнери
за разделно събиране на излязло от употреба ЕЕО с цел опазване на околната среда и
човешкото здраве.
:partyman:
P.S. Ако още имаш възможност - връщай и си вземи парите обратно. А дано, ама надали...

Тема "Как да reset/на лампа с дистанционно?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: