Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
pipilica - майстор
Е така де, класически тип отверка от 2-3 лв, те другите са други пари и рядко ги купуват.
Lutchezar - майстор
пон фев 09, 2026 8:09 ampipilica написа:
Е така де, класически тип отверка от 2-3 лв, те другите са други пари и рядко ги купуват.
Всъщност тези които не разбират си купуват скъпи уреди, на които съвсем не им разбират обикновено...
kr1100 - майстор
съб фев 07, 2026 11:24 pmangry написа:
Здравейте,

.....преди час смених в приятел изгоряло ЛЕД осветително тяло с друго.
Не съм електротехник...
И читател не си.
да беше прочел упътването / инструкцията на новото ЛЕД осветително тяло -"(смарт лампа за 70+ евра..)"
angry - напреднал
От отговорите оставам с впечатлението, че жичкаджиите са по-изтънчени и чувствителни души :goodman:
chapara - майстор
Това е за добре дошъл само😁
prasse - специалист
вт фев 10, 2026 11:00 pmangry написа:
От отговорите оставам с впечатлението, че жичкаджиите са по-изтънчени и чувствителни души :goodman:
Възможно е да са такива... Знае ли ги човек...
Все пак, не спомена нищо, относно поста на kozl от първа страница, а именно - има ли си ключа ламБа или не?
нед фев 08, 2026 10:02 amkozl написа:
Също има и ключове, в които има светещ индикатор, през който фазата стига до лампата и при изключен ключ.
MamaMy - майстор
Някой пак не загрява. Това не е форум на професионалисти, а на любители в дадена сфера.
angry написа:
Ти специално явно се класифицираш като такъв щом пишеш тук и по твоята логика. Няма нужда да научаваме и сексуалната ти ориентация. Може да ни спестиш забежките си към другия тротоар.
Ще последва и въпроса защо лампата свети или мига в тъмното. Правилния отговор е защото търси майстора си. Следващия път когато свети фазомера, а не те лови ток от кабела, може да пробваш да се подпреш с другата ръка на стената (тавана, радиатора) Така ще установиш не само къде е, а и колко е фазата. :-D
kr1100 - майстор
вт фев 10, 2026 11:00 pmangry написа:
На теб и господ не може да помогне. Виж ми предния пост и помисли, ако имаш малко мозък.

Тема "ел въпрос" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: